Подаруймо Софійці одужання: 2 етап зборів

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 жовт. 2015 22:37 - 22 жовт. 2015 22:45 #102644 від LuK

Гігантська злоякісна пухлина лівої лобної долі… Цей страшний діагноз якось зовсім раптово і неочікувано увірвався в життя звичайної, але дуже дружньої сім’ї – тата, мами і маленької веселунки Софійки. Дівчинка ще не встигла порадіти шкільним підручникам, не набігалася шкільними коридорами, не пізнала радості від перших успіхів у навчанні: цьому завадила хвороба. Ніхто не міг сказати, де і чому з’явилася ця пухлина. Та життя Софії та її батьків змінилося кардинально.
Дівчинка щоденно боролася із головним болем, нудотою, безсиллям, важкими нападами, а батьки по всіх усюдах шукали порятунку для своєї красунечки. Перше випробування, яке довелося пережити усім трьом – це видалення пухлини в Інституті нейрохірургії. Софійку оперували, а батьки молили Бога, щоб врятував їхню дитину. Найважче було чекати, коли дівчинка прийде до тями. Та Софійка, як справжній боєць, викарабкалася. Проте це, як виявилося, був лише нестерпно важкий початок. Стан дівчинки дещо поліпшився, проте до одужання ще надто далеко.

Через кожні два місяці їй необхідно було проходити курс променевої та хіміотерапії. Тоді родині допомогли ви, наші шановні благодійники. Однак підступна хвороба підкралася знов. Нещодавнє обстеження виявило, що пухлина знову почала зростати. Цього разу лікарі рекомендують якнайшвидше видалити її закордоном, оскільки це рецидив. Отже, родина знову вимушена звернутися до вас із проханням підтимати її, допомогти зібрати на операцію у клініці Дебрецена 12 тисяч євро. Софійка так щиро, по-дитячому вірить у те, що одужає і знову декламуватиме вірші на шкільній лінійці!

"Звертаємося до усіх небайдужих: не проходьте повз нашу біду, допоможіть нашій Софійці! Вона так скучила за уроками, вчителькою, однокласниками! Ще стільки мрій не здійснено! Життя нашої красунечки-Софійки залежить, на жаль, не від нас, батьків, а від коштів, які нам вкрай важливо якнайшвидше зібрати. Ми не можемо зупинитися на півдорозі!" - каже мама дівчинки. Подаруймо Софійці одужання!


для бажаючих допомогти вся інформація тут ubb.org.ua/uk/project/1741/
Останнє редагування: 22 жовт. 2015 22:45 ким LuK.
Ці користувачі подякували: Symbioz

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
23 жовт. 2015 08:24 - 23 жовт. 2015 08:28 #102654 від Symbioz
Також прошу небайдужих відгукнутись, якщо є змога. Ця дівчинка - чудова донечка моїх сусідів. Грошей до речі потрібно набагато більше ніж опубліковано на UBB, Лікувати потрібно за кордоном, перша операція в Україна в найкращому центрі виявилась не досить вдалою, найдешевше лікування за кордоном - в Угорщині, проте зовсім не 300 т.грн., а майже 40 тис.євро.
Вкладений файл:


Посилання на групу у FB - www.facebook.com/groups/889319477786558/?ref=bookmarks

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Останнє редагування: 23 жовт. 2015 08:28 ким Symbioz.
Ці користувачі подякували: LuK

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.083 секунд
0
репостів
0
репостів