- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
vasyok пише: Дуже цікаво дізнатися склад цієї Ліги керівників і побачити повністтю відеопроект (на відео тільки декілька кадрів).
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
.Але треба ще дещо пояснити. В наведених сюжетах дуже часто вживається слово "місцева влада", але насправді не все так просто. У Виконкомі лише 5 членів з 13 являються представниками влади. На тому засіданні з 5 членів взагалі було аж 3. Всі інші це громадські діячі. Ось тут можете ознайомитись зі складом shepetivka-rada.gov.ua/2011-04-23-20-43-06/sklad-vikonkomu.html
Так ось, коли цю всю історію подають так ніби влада ставить палки в колеса, то чомусь забувають за інших членів, а в них були свої пояснення. Представники самооборони взагалі хотіли голосувати проти, тому що в свій час на Майдані стояли проти таких як Буряк (власник Сварогу), але в підсумку утримались.
Незручно полити брудом місцеву владу,коли являєшся провладним.А ще більш незручно полити брудом відомих в місті людей,директорів підприємств.Більше того до нас також звертались щоб ми піднімали резонанс навколо цієї історії. Поки ми вивчали історію, то в ефір вже вийшли сюжети.
Прапорщик по інакшому не вміє, в нього завжди аргументів бракувало. Він так заюшився на Свободу і Полодюка зокрема, що будь яке обговорення зводиться до особистих образ.gorobchik пише: Обговорення реконструкції Площі перейшло на особисті образи...Мабуть,хтось переплутав тему...
Островський О.В. пише: praporschik, якщо ти не поважаєш мене, то з чого ти взяв, що я маю поважати твою думку?
Чуваче, твої скарги і дописи давно в мене в ігнорі. Ті хто хочуть розібратись в ситуації, моє пояснення зрозуміли і заперечень не мають. А ти далі продовжуй запливати жовчю.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua