І знову за доброю традицією, як і останні три роки поспіль, активісти форуму Ауді-клубу разом із нами (кажу вже це сміливо) мешканцями Шепетівки надають допомогу Дитячому будинку у м.Новоград-Волинський. Ми збираємо речі, іграшки, купуємо продукти харчування, необхідні для будинку ліки та особисто на декількох автівках відвозимо зібране до Дитячого будинку і нехай може наша Шепетівська допомога це ще невелика частка від загальної кількості та суми зібраного, проте дітки з дитячого будинку і цьому надто раді.
Я, як завжди, планую прийняти участь в цьому благодійному заході, який так само відбудеться напередодні Дня Святого Миколая. Запрошую поїхати разом із нами, думаю 1-2 місця в автівці буде, можливо, хтось може поїхати своїм транспортом. Діти завжди раді новим обличчям, вони у кожному, хто приїзджає вбачають своїх рідних, близьких людей, вони так само як і ми, як наші діти полюбляють солодощі, іграшки, увагу. Вони поділяться з Вами тими солодощами, які ми їм привеземо від Святого Миколая, вони пограються з Вами іграшками - подарунками від Святого Миколая. Це незабутні враження, одночасно веселі та занадто сумні.
В дитячому будинку 49 дітей, з них 14 від 4-х до 10 місяців і всім їм потрібне все від муки і цукру до ів та ліків.
Розуміємо, що ситуація цього року занадто складна, є люди, які потребують допомоги не менше ніж ці діти і ми можем дійсно нічого не зібрати. Проте, там - малеча, яка хоче їсти, щодня і яка при цьому взагалі не розуміється на політиці.
Якщо хтось з Вас може допомогти цим дітям (іграшки, одяг, продукти, засоби гігієни тощо) - пишіть в темі, телефонуйте, смс (мій номер нижче) - можу під'їхати, може хтось захоче допомогти з організацією.
В магазині "Зелений", ІІІ поверх з понеділка ми встановимо скриньку для благодійних внесків.
Докладнішу інформацію щодо організації заходу ви можете прочитати тут:
www.audi.org.ua/phorum/read.php?22,91529...5307,sv=2#msg-915307
Фото та звіти з попередніх поїздок:
shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/81...13.html?limitstart=0
shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/79...-volynskyi-2012.html
shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/73...volynskyi.html#73563
www.audi.org.ua/phorum/read.php?51,692652
picasaweb.google.com/1041384142717946954...6389901830/2007_ACDD
Прохання до Адміна закріпити тему в розділі.
Мій номер телефону: (096) 848-10-38, (03840) 4-84-85, (094) 982-14-85