Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Давай не будем кидатись голослівними звинуваченнями, я на "шанхаї" прожив 5 років і знаю як автобуси їздили тоді і зараз. В комунальній власності у нас автобусів у нас зараз немає, тому тут треба трошки в іншу сторону дивитись. Місцева влада зараз поставлена не в саме зручне становище, бо люди перевезеннями незадоволені, але як вплинути на перевізника? Конкурентів поки що нажаль не має, а будь які регулювання натикаються на погрози взагалі перестати возити людей. Коли люди на Віче підняли питання перевезень по 12 маршруті, то якось же вирішили ж, це лишній раз доводить, що коли якась проблема цікава громаді, то і влада може щось робити, а коли люди скаржаться лише на кухнях, то звідки про проблему можна взагалі дізнатись, телепатів у нас в місті ж немає.якщо взяти автобусне сполучення між містом і "Шанхаєм", то порівнюючи з епохою гандонюка воно ПОГІРШИЛОСЯ, їздять чортопхайки на колесах. Так, звісно, Дж Ос, ти цього може і не помічаєш і тобі це здається другорядним, як і багатьом "ЖІТЄЛЯМ ПРАСПЄКТУ" .
Таке враження, що у нас всі працюють на двох роботахkolbasnik пише: на данний час я працюю на двух роботах щоб сімью забезпечити. вільного часу ледь вистачає щоб з дитиною уроки зробити. вихідного чекаю весь тиждень щоб відпочити. ти тут починаєш звинувачувати нас в тому що ми неходемо на ті збори на яких від нас майже нічого незалежить?
На двох роботах? У ковбасному цеху і де ще?...kolbasnik пише: на данний час я працюю на двух роботах щоб сімью забезпечити. вільного часу ледь вистачає щоб з дитиною уроки зробити. вихідного чекаю весь тиждень щоб відпочити. ти тут починаєш звинувачувати нас в тому що ми неходемо на ті збори на яких від нас майже нічого незалежить?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua