- Дописи: 36
- Подяка отримана: 12
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
на культиватор точно не знайдеш,так як я там працював..будуть набирати людей на весну ,але зварщиків точно брати не будуть..і зарплатня 2400 грнDj Os пише: Роботу зварювальника я думаю знайдеш, технолога навряд чи, але все може бути, може там на культиваторах такого треба, чи на рем заводі. коротше кажучи з твоєю спеціальністью щось да найдеш. Щоправда на зарплатню вище 2500 грн вряд чи можна розраховувати. Можеш роботу ту глянути shepetivka.com.ua/ads/10-robota.html
Житло тут shepetivka.com.ua/ads/8-nerukhomist.html
В середньому однокімнатна квартира коштує десь 700 грн в місяць.
PAMIDORVIP пише:
на культиватор точно не знайдеш,так як я там працював..будуть набирати людей на весну ,але зварщиків точно брати не будуть..і зарплатня 2400 грнDj Os пише: Роботу зварювальника я думаю знайдеш, технолога навряд чи, але все може бути, може там на культиваторах такого треба, чи на рем заводі. коротше кажучи з твоєю спеціальністью щось да найдеш. Щоправда на зарплатню вище 2500 грн вряд чи можна розраховувати. Можеш роботу ту глянути shepetivka.com.ua/ads/10-robota.html
Житло тут shepetivka.com.ua/ads/8-nerukhomist.html
В середньому однокімнатна квартира коштує десь 700 грн в місяць.
555valera пише: Культиваторний завод іще працює я так зрозумів? Які потужності його виробництва? Ремонтне підприємство підвладне Культиваторному заводу?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua