Якщо довіра до керівництва мінімальна, то такою ж буде ефективність їх роботи.

Більше
06 лип. 2013 22:33 - 07 лип. 2013 13:49 #86145 від Концепт
Будь-яка компанія, що бажає вижити в довгостроковій перспективі, повинна піклуватися про лояльність свого персоналу. (а влада міста, що бажає вижити, повинна піклуватися про лояльність його жителів) Така необхідність зумовлена, по-перше, тим, що це якість співробітників є умовою формування у них високої професійної мотивації, яка, в свою чергу, відбивається на всіх сторонах діяльності. Лояльні працівники готові змиритися з тимчасовими труднощами компанії, прийняти необхідні організаційні зміни. Такі співробітники дорожать своїм робочим місцем саме в цій компанії. Вони не тільки самі прагнуть якомога краще виконати свою роботу, але нерідко спонукають до цього й своїх колег. (лояльні мешканці міста і громадяни країни готові змиритись з тимчасовими труднощами і сприяти їх усуненю, а якщо їх намагаються ламати через коліно, то як аукнеться так і відгукнеться)
Тільки лояльні співробітники готові творчо підходити до вирішення виникаючих проблем, брати на себе відповідальність, прикладати всі зусилля для досягнення цілей компанії. На думку відомого російського тренера-консультанта К. В. Харского, лояльність визначає очікування, установки працівників, особливості їх робочого поведінки. Лояльні співробітники використовують всі ресурси і резерви для досягнення максимальних результатів роботи. Вони здатні за власною ініціативою займатися самоосвітою, звертатися за консультацією до фахівців. По-друге, лояльність є важливою умовою безпеки компанії, що надають істотний вплив на благонадійність працівників. Наприклад, не можуть бути нелояльними до компанії, і зокрема до керівництва, секретар, співробітники служби безпеки компанії, керівники всіх рівнів управління. В цілому зв’язок лояльності та життєздатності компанії можна зобразити схематично:
Лояльність — це прийняття, позитивне ставлення людини до чогось конкретного. Фахівці відзначають, що основою лояльності є бажання бути корисним, відданість, уникнення того, що може нашкодити. Персонал може бути лояльним до керівництва компанії, клієнти — по відношенню до компанії, що надає послуги. Якщо співробітник лояльний до керівника, то це передбачає визнання високого рівня його компетентності, повагу, авторитет керівника в очах цієї людини. Іноді така лояльність включає почуття симпатії, співчуття, готовність жертвувати своїми інтересами. Лояльність клієнтів, споживачів компанії пов’язана з визнанням високої якості її товарів, послуг, довірою до персоналу цієї компанії. Отже, лояльність є показником ставлення особистості до певного об’єкта.
У рамках однієї компанії можливо також поєднання лояльності та нелояльності одного і того ж співробітника до різних об’єктів. В одній структурі можемо спостерігати на перший погляд дивне явище: співробітник ненавидів компанію, в якій працював, але був лояльний до безпосереднього керівника, від якого залежало його просування по службі.
Продуктивність праці в Україні у 10 разів є нижча, ніж у США, у 6 разів - ніж у Великобританії, у 7 разів, порівнюючи з Німеччиною і у 8 разів - порівняно з Францією. Продуктивність праці залежить не лише від лояльністі, але без неї всі інші фактори, які впливають на продуктивність і ефективність нічого не варті.
Лояльність впливає на продуктивність праці і ефективність менеджменту не лише компаній, а й міст і всієї країни. І якщо довіра до влади чи окремого керівника мінімальна то такою ж буде ефективність їх роботи.
shepetivka.com.ua/forums/kultura/80766-m...i-zavzhdy.html#86134
Ким ти себе відчуваєш українцем, чи активістом(камсамольцем)?
Долучення:
Останнє редагування: 07 лип. 2013 13:49 ким Концепт.
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 лип. 2013 01:19 #86146 від Dj Os

Ким ти себе відчуваєш українцем, чи активістом?

А що одне виключає інше?
Щодо лояльності і продуктивності, то все вірно написано, але дещо неповно. Люди мають мати перед собою чітку мету, вони мають знати заради чого вони вкладають свою працю, що їм буде в підсумку . А якщо вони розуміють, що вся їх праця буде використана іншими людьми, то навіщо вкалувать? Навіщо будувати щось, якщо гнила верхівка все розкраде?
Роздумів можна багато написати, але вони нам не зарадять. Є дуже хороша цитата "Щоб зло перемогло, добру просто варто нічого не робити". Доки ми не будемо обєднуватись і щось робити самі, то просрем все на світі, включаючи власне майбутнє і своїх дітей.
Тема заблокована.
Більше
07 лип. 2013 13:08 - 07 лип. 2013 13:52 #86150 від Концепт
Я мав на увазі тих комсомольців (вніс уточнення), які розбіглись по різним партіях і досі водять хороводи навколо своїх ідолів, і як ти кажеш "звикли використовувати працю інших". Я це назвав розкуркулюваням і детально описав, як ці активісти розікрали (розкуркулили) все місто. Нічого іншого вони не вміють. Вміють лише красти, розкуркулювати, залякувати, а після того поливати розкуркулених брудом, щоб зробити з людини психа, алкоголіка і т.д. і т.п. А це вони роблять, щоб виправдати свої злочинні дії і нівелювати все, що кажуть розкуркулені.
Навіщо будувати щось, якщо гнила верхівка все розкраде?
Саме тому місто оминають інвестори, які помаленьку приходять в сусідні міста. Бояться малахольних камсамольців і бояться все втратити.
shepetivka.com.ua/forums/suspilstvo-poli...i-kultury.html#86097
Останнє редагування: 07 лип. 2013 13:52 ким Концепт.
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
Більше
16 серп. 2013 11:48 #86528 від Концепт
Тоталітарна влада завжди робить ставку на те, щоб розєднати людей. Щоб якщо людина в чомусь провинилась з точки зору "власть імущих", навколо неї, навколо його сімї і близьких виникав вакуум, зона недоторканості, через яку ніхто б не наважувався переступити. Щоб вона не розраховувала на чиюсь допомогу і підтримку.
Найпершими жертвами авторитарного режиму падають інтелектуальні координатори. (звідси війна з людьми з вищою освітою) Ми ще не скотилась до тоталітаризму, але є ті хто хоче повернути старі добрі часи.
Щоб звести рахунки дехто готовий на все, готовий ризикувати своєю репутацією і довірою людей до себе.
Всім бажанням слід ставити таке питання: щобуде зі мною, якщо здійсниться те, що я бажаю, і якщо не здійсниться? (Епікур) А відповідальним людям слід ставити таке питання: що буде з колективом, і взагалі з містом і бути готовим відповідати за наслідки.
Краще мати розумного ворога, ніж дурного друга. Перші прогнозовані і від них менше неприємностей ніж від других, які знаходяться за спиною і можуть своїми діями завдати шкоди набагато більше , зморозивши чи порадивши якусь дурницю.
Там, де великі мудреці мають владу, люди не помічають їх існування.
Там, де панують невеликі мудреці, народ буває прив’язаний до них, і хвалить їх.
Там, де панують ще менші мудреці, народ боїться їх, а там, де ще менші, народ їх зневажає. Лао-Цзи
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
16 серп. 2013 12:20 #86530 від LuK
харош копіпостити чужі статті.
можна було і ссилку кинути на
Блог Олександра Олександренко
якісь власні думки з цього приводу будуть?
Ці користувачі подякували: odin
Тема заблокована.
Більше
16 серп. 2013 14:04 - 16 серп. 2013 15:18 #86534 від Концепт
Нерви здають?
Ти не свиняч так як зробила в блозі з памятником Шевченку і все буде добре.
І якщо задала кучу питань в лічкі то не блокуй її після того.
А для того щоб сховати це дай ще кілька коментарів.
shepetivka.com.ua/forums/kultura/80766-m....html?start=20#86506
Ми зрозуміли один одного. І я надіюсь ти більше не будеш робити таких дурниць, а то і в мене нерви не стальні...
Останнє редагування: 16 серп. 2013 15:18 ким Концепт.
Тема заблокована.
  • odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
16 серп. 2013 14:36 #86536 від LuK
та не звертай уваги,очередні бредові ідеї ;)
Тема заблокована.
Більше
16 серп. 2013 22:47 - 17 серп. 2013 14:36 #86544 від Концепт

LuK пише: та не звертай уваги,очередні бредові ідеї ;)

Дійсно не звертай уваги. В людини нерви здають...
Я відкрив там написано.
Мандруємо до Києва :lol:

Можеш банити. Ще місяць назад сайт був в комі і не лише сайт...
Грайся в своїй пісочниці сама, на цьому сайті, як і на Шепетівці світ клином не зійшовся. Більшість з того що я хотів сказати я вже сказав, а буде потреба я знайду місце де досказати все інше, просто не хотілось виносити з хати сміття. Мене не обходять Шепетівські політичні аферисти з їх правилами і моралю, всі знають до чого вони довели місто, а ти тим більше.
Я не Дон Кіхот, щоб воювати з вітряками. І з монстром, який перемолов 8000 шепетівчан теж не збирався воювати і тим більше доводити щось і комусь на цьому форумі...
Бувай здорова. :)
Останнє редагування: 17 серп. 2013 14:36 ким Концепт.
Тема заблокована.
  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
17 серп. 2013 06:33 - 17 серп. 2013 07:23 #86547 від LuK
вельмишановний,хочеш висловлювати тут свою точку зору - будь ласка,тобі ніхто не заважає.
Але на форум є певні правила і потрібно їх дотримуватись.
Декого за набагато меншу провину тут банили назавжди.
Вчись прислухатись до думки інших людей,навіть якщо вона тобі не подобається і кардинально відрізняється від твоєї.Перестан ображати людей та переходити в темах на особистості.
п.с.і з нервами у мене все в порядку :P
Останнє редагування: 17 серп. 2013 07:23 ким LuK.
Ці користувачі подякували: lamer85
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.132 секунд
0
репостів
0
репостів