ЖЕК
- vica07042012
-
- Старший учасник
-
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 15
та знаю я , що таке лопата і чим вона береться! і тим більше, як і чим сніг кидається! то ж я там вище про те, що нгаш шановний Яновіч , певне, не знає, як то - кидати сніг! а ще всім радить! стріляла би у таких поардників! життя від них нема людям простим!IIIkinep пише: Руками береться лопата і кидаеться сніг
Чи у вовчиць не так?) лапами?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-
- vica07042012
-
- Старший учасник
-
та просто обурює, що така мразь у нас при владі, та ще й знущається із усього народу!IIIkinep пише: А тобі його поради на що???
Є своя голова і своі руки )
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-
- Si Rozha
-
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
vica07042012 пише:
Хай би він сам трошки покидав тою лопатою, а не лише радив це всім людям робити! сам вже, певне, і забув, як то робиться!LuK пише: ага) літом городи а зимою сніг
Справжнє прізвище Яновича - Пахло. Де ти бачила пахлів з лопатою? Хіба що лопата з моторчиком

- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
- Si Rozha
-
- Учасник-експерт
-
Dj Os пише: Модери почистье флуд...тут дійсно піднята важлива тема, двори взагалі не чистяться від снігу. Чомусь за базар мер переживає, шо скорі чи пожарки не заїдуть, а тут всі двори в снігу, хрен танком проїдеш, а ЖЕКам похеру.
Дык, ЖЕК пріказал долґо жить. Нема ЖЕКів у місті. Є приватні управляючі компанії, а там аж два хєра - Тихончуковий і Цегелін...
- Si Rozha
-
- Учасник-експерт
-
- LuK
-
- Адміністратор
-
- vica07042012
-
- Старший учасник
-
Та нема, то нема. я ж знаю. але і нема відповідника в українській мові цьому старому жидо-кацапу!Si Rozha пише:
vica07042012 пише:
та просто обурює, що така мразь у нас при владі, та ще й знущається із усього народу!IIIkinep пише: А тобі його поради на що???
Є своя голова і своі руки )
І не соромно? Слова "мразь" в українській мові нема.![]()
![]()