"Про засади мовної політики" - Ваша реакція
- SergPonomarev
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 6
У цій темі хотілося б дізнатись чи готові Ви відстоювати не лише рідну мову, але й 17 млрд грн. коштів платників податків (НАС), недопустити безладу в освіті, на ТБ, місцевому самоврядуванні тощо, і в якій формі!!!
Чи всеж таки наш улюблений "пасив" зробить справу за нас!!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- SergPonomarev
- Автор теми
- Новачок
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Статья №6 этого закона ещё раз закрепляет и утверждает что ЄДИНА ДЕРЖАВНА МОВА -УКРАЇНСЬКА.SergPonomarev пише: Жаль, конечно, что Вы не читая закона и не осознав всей опасности его принятия (экономической, социальной ... да перечислять то можно до бесконечности) даёте такой комментарий!!! Я абсолютно не против русского языка, но Госязык должен быть один, иначе бардака не избежать!!! Лично я против откровенно провокационного закона, который напрямую угрожает суверенитету страны!!! А вот лично Вам, если "плевать,я ничего не теряю" --- плевать, что Народ Украины потеряет 17000000000 грн. в год (вдумайтесь в эту цифру!!!) и Вы в том числе? Вот Вам и детские площадки (другая тема форума), коляски инвалидам, вакцины от болезней .... и т.д. ПЛЕВАТЬ??? Не думаю, Вы же не враг своего народа и своей страны???
Непонятно происхождение потерь в 17000000000 гривен,Вам наверное эту цифру кто то из националистов подсказал,они очень любят оперировать цифрами.Подсчитайте лучше потери от газовых контрактов,которые до сих пор тянутся ценой военной базы в Крыму,далее пойдёт таможенный союз и так далее можно перечислять долго,и это только не подсчитывая в деньгах.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Я гадаю настав вже час відстоювати Україну від Якуновича і компанії. На Заході і на Сході українців об'єднує "покращення життя вже сьогодні". Може вже варто віддячити бандюкам за їх доброту? Не витрачайте дарма свої сили на дискусії та протистояння між собою, у нас зараз всіх форог лише один - антиукраїнська влада, яка через своє збагачення доводить нашу Батьківщину до зубожіння.
SergPonomarev якщо ви хочете організувати якусь акцію, то варто організувати акцію, де люди зможуть висловити недовіру всій місцевій владі вцілому, як місцевій та і районній. На таку акцію буду особисто агітувати людей і збирати всіх кого зможу.
- SergPonomarev
- Автор теми
- Новачок
1. Научитесь читать весь закон, а не только до 6 статьи!!!makar75 пише:
Статья №6 этого закона ещё раз закрепляет и утверждает что ЄДИНА ДЕРЖАВНА МОВА -УКРАЇНСЬКА.SergPonomarev пише: Жаль, конечно, что Вы не читая закона и не осознав всей опасности его принятия (экономической, социальной ... да перечислять то можно до бесконечности) даёте такой комментарий!!! Я абсолютно не против русского языка, но Госязык должен быть один, иначе бардака не избежать!!! Лично я против откровенно провокационного закона, который напрямую угрожает суверенитету страны!!! А вот лично Вам, если "плевать,я ничего не теряю" --- плевать, что Народ Украины потеряет 17000000000 грн. в год (вдумайтесь в эту цифру!!!) и Вы в том числе? Вот Вам и детские площадки (другая тема форума), коляски инвалидам, вакцины от болезней .... и т.д. ПЛЕВАТЬ??? Не думаю, Вы же не враг своего народа и своей страны???
Непонятно происхождение потерь в 17000000000 гривен,Вам наверное эту цифру кто то из националистов подсказал,они очень любят оперировать цифрами.Подсчитайте лучше потери от газовых контрактов,которые до сих пор тянутся ценой военной базы в Крыму,далее пойдёт таможенный союз и так далее можно перечислять долго,и это только не подсчитывая в деньгах.
2. Потери - это не подсказка националистов, а ЗАКЛЮЧЕНИЕ МИНИСТЕРСТВА ФИНАНСОВ!!! И научитесь также читать заключения комитетов и главного юрэксперт управления Верховной Рады Украины!!! Все в один голос сказали что закон -
3. Единственный человек, который виноват в подписании газсоглашений - ЮЩЕНКО!!! Его и надо бы судить!!!
4. Посчитайте цену Харьковских соглашений (всего 1 пример).
Ну что после этого скажите??? Верно я сказал!!!???
- SergPonomarev
- Автор теми
- Новачок
Я Вам щиро вдячний за позицію!!! Вчора я подав Депутатський запит та Проект рішення, яке спрацювало на засіданні Райради!!! за нього попри погрози ГОЛОСУВАЛИ навіть регіонали та литвинівці !!! Але це тільки початок!!! Також стартувала акція "Україна проти Януковича". Нащастя є ще люди які або не бояться антиукраїнської влади, або ж стомилися боятися!!! Ось так разом, потихеньку й до ПЕРЕМОГИ!!! Ще раз Вам дякую за підтримку!!!Filini пише: Особисто я готовий відстоювати відміну цього закону. Але регіониши тільки і добиваються протистояння, яке навіть уособлює дискуся, яка розгорунась вище. Але ж є багато речей, які нас об'єднують.
Я гадаю настав вже час відстоювати Україну від Якуновича і компанії. На Заході і на Сході українців об'єднує "покращення життя вже сьогодні". Може вже варто віддячити бандюкам за їх доброту? Не витрачайте дарма свої сили на дискусії та протистояння між собою, у нас зараз всіх форог лише один - антиукраїнська влада, яка через своє збагачення доводить нашу Батьківщину до зубожіння.
SergPonomarev якщо ви хочете організувати якусь акцію, то варто організувати акцію, де люди зможуть висловити недовіру всій місцевій владі вцілому, як місцевій та і районній. На таку акцію буду особисто агітувати людей і збирати всіх кого зможу.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А носители региональных языков для Вас не народ украины?SergPonomarev пише: А вот лично Вам, если "плевать,я ничего не теряю" --- плевать, что Народ Украины потеряет 17000000000 грн. в год (вдумайтесь в эту цифру!!!) и Вы в том числе?
- LuK
- Адміністратор
Прикро що так звані "борці за мову" у житті спілкуються виключно російською.(за виключенням Тягнибока)
І діти їх на солов"їній не розмовляють,їм англійська миліша.
- SergPonomarev
- Автор теми
- Новачок
Пьера Брантома сказав: "Скільки мов ти знаєешь, стільки раз ти людина" або "Сколько языков ты знаешь, столько раз ты человек"!!!LuK пише: Фігня то все, черговий привід попіаритись перед виборами.
Прикро що так звані "борці за мову" у житті спілкуються виключно російською.(за виключенням Тягнибока)
І діти їх на солов"їній не розмовляють,їм англійська миліша.
Для Вас я бачу мова - фігня, народ - фігня!!! Поняття плутаєте, піар змішуєте зі здоровим глуздом!!! І взагалі, чому одразу "попіаритись", а не відстоювати свою думку!!!!
Ось хто дійсно захотів попіаритись, так це два нелюди колісніченко з ківаловим - я їх рахую ворогами народу!!! Я б їх ще вчора депортував у Сибір, хай би там собі гомоніли!!! І я Вас запевняю - я не націоналіст!!! Я просто людина, яка вміє аналізувати, а не лише займатися балаканиною на форумі, і просто патріот своєї країни!!! І цим пишаюся!!!
Вас скоро з лайном будуть змішувати, а Ви знов скажете "Фігня то все"!!!
Мені прикро!!!!