Газета "День за днем". Що там поганого? Що там хорошого?
- Карабас-Барабас
- Автор теми
- Молодший учасник
- Дописи: 29
- Подяка отримана: 2
Добавлено в 19:59
Предыдущее сообщение было написано в 19:53
По-моєму, вона вигідно відрізняється від "Шепетівки" чи "Шеп. вісника". Два в одному флаконі (новини+реклама) - це краще ніж тупо новини-одобрямс
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- Карабас-Барабас
- Автор теми
- Молодший учасник
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
- Filini
- Платиновий учасник
Я так розумію це ви до мене апелювали?На рахунок новин я прекрасно розумію, що щотижневику в актуальності новин важко змагатися з сайтом. Та мені цікаво, чому сама прибуткова газета міста не може найняти нормальний журналістів, які б детально висвітлювали події чи писали глибоку змістовну аналітику? А якщо там такі є, то за що отримують заробітну плату?Эвген;73150 пише: Газета поперше не може обновлюватись з появою новин !!! Вона іде і утверджується до друку так що процес важчий ніж на цьому сайті або форумі !!!
А які ще статті вишли за останніх декілька тижнів, що стосувалися безпосередньо Шепетівки?Сподобалася стаття про погодну аномалію на Шепетівщині в "День за днем" два тижні тому. Того тижня по "Інтеру" брали інтервю в начальника Гідрометеоцентру з того саме приводу, але вже в масштабах України. З 90-та останніх днів 80 були зовсім без дощу, вологість грунтів менша від норми в 10 разів.
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Карабас-Барабас
- Автор теми
- Молодший учасник
Добавлено в 17:20
Предыдущее сообщение было написано в 17:15
...які б детально висвітлювали події чи писали глибоку змістовну аналітику?Навіщо шепетівчанам глибока змістовна аналітика? Гадаю, вистачило б і "висвітлення подій". Тільки хіба вони тут часті?А в газетах все-одно цікаві матеріали є, щоправда мало їх. Он у "Шеп. віснику" про страйк робітників заводу недавно замітка була. Тематичний № "Шепетівки" про школу сподобався, хоча і дуже "прилизаний". У останніх "День за днем" - непогані матеріали про погодну аномалію, голокост, блог Аревік, яка в Обєднаних Арабських Еміратах.
Добавлено в 17:32
Предыдущее сообщение было написано в 17:20
Філіні, я перепрошую, а хто такий "Гандонюк"?
- Filini
- Платиновий учасник
Тому що вона фінансується з районного бюджету. От і пишуть "журналісти" оди районному начальству, так само як і "журналісти" в "Шепетівці" восхваляють Гандонюка, а газета фінансується з місцевого бюджету.Цікаво-цікаво, а вона хіба найприбутковіша? Якщо це і так, то чому журналістів у "Шеп. віснику" (за моїми спостереженнями) більше працює, ніж у "Д. за дн."?
На цьому сайті нажаль вона також не часта, але все ж таки її більше ніж у всіх інших ЗМІ міста разом взятих. А от щодо необхідності аналітики, то моя відповідь вона потрібна однозначно! Наші чиновники люди не геть дурні і знають як закрутити людям голову. Журналісти мають докопуватись до істини і пояснювати людям справжній стан речей.Навіщо шепетівчанам глибока змістовна аналітика? Гадаю, вистачило б і "висвітлення подій". Тільки хіба вони тут часті?
Додано о 16:48
Попереднє повідомлення було написане в 16:47
Наш любий мерФіліні, я перепрошую, а хто такий "Гандонюк"?
- Карабас-Барабас
- Автор теми
- Молодший учасник
Добавлено в 17:58
Предыдущее сообщение было написано в 17:56
Може, журналісти помітять тему про обєнання теполкомуненерго і водопостачальників? І розберуться, навіщо це все обєднувати в одну нову "контору".
Добавлено в 18:05
Предыдущее сообщение было написано в 17:58
Маю свою версію щодо частоти новин у шеп. пресі про музей Островського. Просто він у центрі, ледачим журналюгам легко туди добиратися )
- Filini
- Платиновий учасник
У підсумку така ситуація зведе в могилу як владу так і наші друковані ЗМІ. На одних оголошеннях далко не заїдеш, вже зараз люди більше починають користуватись інтернетом для ціх цілей, тому що і зручніше і безкоштовно.