ЗАГРОЗА НАЦБЕЗПЕЦІ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 груд. 2021 23:28 #121277 від pruduk
ЗАГРОЗА НАЦБЕЗПЕЦІ був створений pruduk
Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов проживав у приватному будинку під Києвом разом із помічницею президента Марією Левченко та її чоловіком – колишнім заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі, який є громадянином Росії.
Такі зв’язки загрожують національній безпеці України.
Кирило Буданов керує Головним управлінням розвідки майже півтора року. Це управління є одним із найважливіших органів у боротьбі з російською агресією – саме підлеглі Буданова мають з’ясовувати плани ворога та перешкоджати їм. В умовах високого ризику нападу Росії на Україну вже цієї зими роль Буданова важко переоцінити.
Раніше медіа повідомляли про можливу наявність у Олександра Гогілашвілі паспорта громадянина Російської Федерації. Тож з огляду на ймовірне російське громадянство Олександра Гогілашвілі, спільне проживання з ним керівника військової розвідки може становити загрозу для національної безпеки України.
До роботи в українському МВС Олександр Гогілашвілі певний час проживав у Росії, був помічником депутата російської Держдуми Миколи Валуєва.
Згодом Гогілашвілі переїхав до України й у публічному просторі виступав співзасновником і спікером «Міжнародної антинаркотичної асоціації». Цю організацію публічно підтримував і регулярно відвідував Володимир Зеленський. Раніше з’явилося розслідування про причетність цієї організації до викрадення та запроторення людей до реабілітаційних центрів без їхньої згоди.
Нагадаю, що керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов неодноразово давав оцінки щодо ймовірності вторгнення російських військ в Україну.
13-го грудня тепер уже колишній заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі написав заяву на звільнення.
Раніше в суботу, 11-го грудня, заступник очільника Міністерства внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на Донеччині.
Причиною стало те, що силовики зупинили його автомобіль та попросили пред’явити документи. Чиновник у відповідь розпочав погрожувати правоохоронцям, використовуючи нецензурну лексику.
Після скандалу на блокпості керівник МВС Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення Гогілашвілі з посади.
Можливо, на його рішення вплинув той факт, що наступного дня після того випадку президент України Володимир Зеленський попросив у МВС звільнити заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі.
Також стало відомо, що скандальний заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, ймовірно, має паспорт громадянина РФ і російський податковий номер.
Після скандалу з військовими, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на в’їзді в зону ООС, поліція опублікувала відео ще одного подібного інциденту за участі Гогілашвілі.
Згодом його внесли в базу даних сайту «Миротворець».
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.157 секунд
0
репостів
0
репостів