Думаю, що це певна відповідь Розенка на мій лист-звернення до пана Яценюка...
press@yatsenyuk.org.ua » Прем’єр-міністру України ЯЦЕНЮКУ А. П.
Шановний пане Яценюк,ви людина грамотна,сумніву не має, але думаєте не про народ, а про незароблені прибутки приватних і ін. підприємств, що надають комунальні послуги населенню.
Суть мого висновку в тому, що маса людей, що отримують субсидії, отримує квитанції за комунальні послуги з переплатою.
Я розумію, що людині, яка отримує субсидію, призначають обов'язкову плату і власне субсидію, тобто те, що держава платить за неї.
Незалежно від того, чи вона використала призначені куби газу, води чи ні, субсидія, тобто державна частка, обов'язково кидається на особовий рахунок людини в газовій конторі, чи водоканалу. І вони цими державними, дармовими грішми користуються.
Тоді скажіть мені: Який до бісу інтерес мені економити газ, воду тощо, коли цією економією користується монополіст послуг?
Якщо субсидія нараховується, ніби то мені, то і перерахуйте її на мій рахунок і тоді я уже буду думати, що зробити, щоб зекономити на газі, воді, теплу!
Але,що я вам розказую, ви, я повторюсь, не дурний чоловік,але поступаєте не по державницькі, а як корупціонер!