Сповідь чекіста…
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- mr.Beninks
- Новачок
- Дописи: 2
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
не знаю які там труси носили в ті часи ,так само не знаю чи та фотка оригінальна ... тут стаття основний матеріал а фотографії просто оформлення до тексту... в шепетівці ще є живі свідки репресій 1937 року, цікавий момент коли одному НКВДисту було наказано стратити людей (ворогів народу), він відмовився, то з нього зірвали пагони ,поставили в один ряд з тими людьми і розстріляли... то відбувалося за відділком теперішнього відділку міліції... подробиці взнаю ,допишу...mr.Beninks;70404 пише: На первом фото. Чёт я не припоминаю, чтоб бендеровцы белые трусы носили в то время или красная армия. Даже еслиб и носили то белоснежными они не были у людей, что на коленях стоят. Причёски армейские у них, или тогда все гражданские так ходили?На втором фото, скорее всего до 40-е годы тогда действовал Пакт Риббентропа-Молотова, скорее всего войска находились в Польше, в левой части картинки кусок машини старого образца походу, типа бронивика лёгкого.Итак, мы имеем 2 фото разных времён, чью-то цитату типа, и куча пропаганды.Господа старайтесь разбираться в вопросах, так как этого говна в инете навалом, а толку никакого. ZzZ люди верят фактам, а не копипастам (хотя не все - вы например).Dentist, Один ответил потеме, а вот вы сразу на личности - не хорошо. Теперь уже и на Шкипера накинулись - я начинаю верить словам Одина "перед начальством вислужуєшся?"Да кстати, только вот не надо москаль и тд и тп.
Додано о 09:58
Попереднє повідомлення було написане в 09:51
живий дідусь ...я з його дочкою розмовляв...ім.я не скажуа ще ,одна розповідь одної бабці ,яка була дружиною працівника нквс чи просто червоноармійця, то в 1939 році ,чоловіка направили по службі у Львів... то вона розказувала що їм бандерівці кидали в хату гранату два рази, але вона на них зла не тримає ,так як вони захищали свою домівку... вона розуміла ,що вони живуть в чужій хаті ...LuK;70409 пише: а скільки тому дідусеві років?він ще живий?таких ветеранів залишилось дуже мало.і їх вік 85-87 років. по району чоловік 10 і в місті теж небагато.давай ім"я дідуся.я його повинна знати!!!
- LuK
- Адміністратор
можеш в приват,я нікому не скажу.:af:просто самій цікаво.ZzZ;70410 пише: живий дідусь ...я з його дочкою розмовляв...ім.я не скажу
- Dentist
- Адміністратор
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
свіжа інформація ,той дідусь помер (( шкода ... сказати не можу ,бо не хочу створити якісь моральні проблеми його дітям...LuK;70412 пише: можеш в приват,я нікому не скажу.:af:просто самій цікаво.
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!