Яка відвідуваність у сайту?
- Filini
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- admin
- Адміністратор
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Відвідувач
Я взагалі думаю, що лічильник убрали через те, що кількість хостів зменшилась. Є багато інших лічильників, як українських, так і російських, але адмін їх чомусь не ставить.
Стосовно Гугл аналітікс, то висилати скріншот з цифрами рекламодавцям - це як мінімум доволі підозріло. Фотошоп ніхто не відміняв.
- admin
- Адміністратор
Якщо у вас є сумніви я вам із задоволенням надам доступ щоб ви упевнились в правдивості статистики яку ви можете побачити в пдф документі. Зверністься в чат підтримки.
- Відвідувач
Якщо, наприклад, припустити, що 500 шепетівчан з закладок щодня б відвідували сайт та форум - це була б чимала цифра для місцевого рекламодавця. Але тут є великі сумніви.
Чимала частина з відвідувачів (якщо все дійсно так, як в пдф-файлі) можуть бути колишніми шепетівчанами з Росії та Ізраїлю, які з Гугла зайшли через ностальгію почитати новини. Вони місцевому магазину ні до чого. Я не кажу вже про біржи трафіку, де за $0,7-1,5 можна купити 1000 хостів низькоякісного трафіку, в тому числі з України. І показати необізнаному рекламодавцю цифри і в 2-3 тисячі хостів.
Ось, наприклад, реклама в "День за Днем" дає точне охоплення шепетівської аудиторії у 15-20 тисяч читачів. У Росії та Ізраїлі її не виписують - читають тільки місцеві. Навіть шепетівських киян та інших внутрішніх емігрантів тут немає.
Якби дійсно мати гарантію, що ці 500 чоловік - шепетівчани, тоді вже є якийсь сенс розміщувати рекламу. Поставьте лічильник з відкриою статистикою - тоді, напевно, ніхто не матиме ніяких питань.
- admin
- Адміністратор
- Filini
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Ну тепер хоч ясно звідки ноги ростуть Тільки на рахунок охоплення таудиторії ви шановний вже забрехались. І взагалі не путайте біле з сірим, в газети і сайту різні цільові аудиторії, які мало переплітаються. Якщо комусь треба продати бараболю чи свиню, то він звичайно звернеться до газети, а якщо компьютер, мобільний телефон чи надати якусь послугу наприклад в сфері туризму, то він публікую оголошення тут. До речі забули немаловажливий факт - сайт читають щодня, а газету раз в тиждень.Ось, наприклад, реклама в "День за Днем" дає точне охоплення шепетівської аудиторії у 15-20 тисяч читачів. У Росії та Ізраїлі її не виписують - читають тільки місцеві. Навіть шепетівських киян та інших внутрішніх емігрантів тут немає.
Якби дійсно мати гарантію, що ці 500 чоловік - шепетівчани, тоді вже є якийсь сенс розміщувати рекламу.
А взагалі я отримав відповідь на своє запитання, за що щиро дякую і вважаю тему можна закривати.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
Але якщо удаляєте дописи у топіку, удаляйте і свої вимоги разоблачєній, якщо вже на то пішло.