розшукую жінку - мешканку Шепетівки

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
29 лют. 2016 15:14 #105660 від
Шукаю жінку з Шепетівки, яка нібито одружилася з моїм чоловіком Станкевичусом Сергієм Анатолійовичем (на фото). Про неї мені відомо тільки таке: мешканка Шепетівки, має інвалідність, розлучена, чоловік був алкоголік, бив її; познайомилась з моїм чоловіком, мешканцем Києва, на сайті знайомств десь у 2010-2011р.р. Зустрічалася з ним у Шепетівці з 2011 до 2014 р., він до неї їздив на суботу0неділю через два тижні, та по кілька днів і тижнів на великі свята. Віруюча. Влітку 2014 року нібито одружилася і переїхала жити у Київ до мого чоловіка, мешкає у нього в кабінеті по вул Тверська, 2, де він працює головою ОСББ. Ця жінка має сина років приблизно 22-27, який начебто проживає у м. Рівне. Мій чоловік купив йому автомобіль десь приблизно влітку 2014року.
Також про сім’ю цієї жінки відомо, що станом на 2010-2013р.р. серед її родичів чи близьких друзів, можливо, була літня жінка і дівчинка років 12.
Розшукую у зв'язку з тим, що підозрюю цю пару у крадіжці моїх речей та у шахрайстві, пов’язаному з тим, що у мене хочуть відібрати житло. Судового процесу розірвання зі мною шлюбу не було, якщо і був, то мене не запросили, відбувавсятаємно, мабуть за хабар. Боюся, що таким же чином позбавлять мене житла.
Люди, допоможіть, бо на старості років залишуся на вулиці.
Адреса для зв’язку: ekonomika17собачка yandex.ru
або
03150
Київ-150, Станкевичус Лілія Василівна, до запитання

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.050 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів