Плачу по 500 грн.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Згадалась тема "До побачення" від пана Олександра.коли наведем тут порядок, то може більше народу почне писати.
Не в Михайлові або в Контролі діло, не тра на них звалювати низьку активниість. Діло в самих користувачах, яким просто ліниво відкрити якусь тему, або висловити свою думку по вже існуючим, нвіть якщо їм є що сказати. Іноді діло в природних лінощах, але іноді воно в тому що останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.
Я не намагаюсь зараз нікого вколоти або образити... Але що є то є(((( І холєра його маму знає як це змінити. Можна завтра хоч сто тем відкрити, але самою живучою з них буде "такий-то та такий-то сайт з порнухою закрили"
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ну от раніше я закривав очі на такі суперечки, а тепер будемо пробувати направляти розмови в конструктивне русло. Я розумію, що є ризик, що на форумі перестануть писати взагалі. Але краще вже тиша, ніж оці постійні образи.останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.
Форум звичайно ніколи не буде такий як 5 років тому, це проблема не лише нашого форуму. В інтернеті форуми відмирають взагалі як вид, бо люди розучились давати повістку дня власноручно, тепер вони звикли що привід для розмови дасть хтось інший, а вони вже прокоментують. Наочний приклад - це нетішенський форум, приклад якого тут наводили як активного форуму, не в порівняння з нашим. А зараз там пишуть в 50 рідше ніж у нас.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
І що тепер? Загальний капець?))Островський О.В. пише: В інтернеті форуми відмирають взагалі як вид
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Та ні звичайно, хоч в цілому форумів меншає, але є і прикладу успішного подальшого існування форуму. А як буде у нас - покаже час.І що тепер? Загальний капець?))
Щось я думаю останні 2 дні там гробова тишаПосмотрите на Севастопольский форум))) там как чет в украине не случиться - форум падает от перегрузки и дымит от сообщений xD а вы говоите вымирает
- Dentist
- Адміністратор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Тематичні (тіпа "Форум шоу "зважені та щасливі") - так, існують і будуть. А от загальних/міських (особливо невеликих міст, де кількість користувачів або обмежена або прописано-мафіозна), де кожен день потрібен влив тем - на жаль, ні.Островський О.В. пише:
Та ні звичайно, хоч в цілому форумів меншає, але є і прикладу успішного подальшого існування форуму. А як буде у нас - покаже час.І що тепер? Загальний капець?))
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Зайди на сессію, подивись на депутатів і отримай всі п'ятсот))))Dentist пише: Михайла бомбануло добре) думав він міцний горішок, а тут проколовся, Ос поділись 250 грн
- Dentist
- Адміністратор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Але можливо й помиляюсь.... От такий от загадковий і безтолковий допис)))