- Дописи: 607
- Подяка отримана: 156
Згадалась тема "До побачення" від пана Олександра.коли наведем тут порядок, то може більше народу почне писати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну от раніше я закривав очі на такі суперечки, а тепер будемо пробувати направляти розмови в конструктивне русло. Я розумію, що є ризик, що на форумі перестануть писати взагалі. Але краще вже тиша, ніж оці постійні образи.останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.
І що тепер? Загальний капець?))Островський О.В. пише: В інтернеті форуми відмирають взагалі як вид
Та ні звичайно, хоч в цілому форумів меншає, але є і прикладу успішного подальшого існування форуму. А як буде у нас - покаже час.І що тепер? Загальний капець?))
Щось я думаю останні 2 дні там гробова тишаПосмотрите на Севастопольский форум))) там как чет в украине не случиться - форум падает от перегрузки и дымит от сообщений xD а вы говоите вымирает
Тематичні (тіпа "Форум шоу "зважені та щасливі") - так, існують і будуть. А от загальних/міських (особливо невеликих міст, де кількість користувачів або обмежена або прописано-мафіозна), де кожен день потрібен влив тем - на жаль, ні.Островський О.В. пише:
Та ні звичайно, хоч в цілому форумів меншає, але є і прикладу успішного подальшого існування форуму. А як буде у нас - покаже час.І що тепер? Загальний капець?))
Зайди на сессію, подивись на депутатів і отримай всі п'ятсот))))Dentist пише: Михайла бомбануло добре) думав він міцний горішок, а тут проколовся, Ос поділись 250 грн
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua