На море – 2013
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
Де пожити з розрахунку на двох дорослих і 3-річного парня (без харчування, але обов'язково з кухнею-можливістю самим готувати)?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
везе та забирає автобус.
там без проблем можна знайти таке житло.
платиш лише за проживання.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А чому потрібно саме без харчування?
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
Люка, в Міжводному вже 3 рази був, влаштовувало ніби все, але хочеться чогось новенького. Ну і з кожним роком в Міжводному ставало все більше і більше людей -- відповідно все грязніший пляж. Але якщо нічого іншого не підберу -- то таки Міжводне.як варіант Міжводне.
Ос, точно. Їхати тільки потягом. Автобус виключається.Автобусом з дитиною на мою думку важкувато їхати
- я люблю знати, з чого складається те, що я їм (і особливо що їсть моє маля)А чому потрібно саме без харчування?
- моя дружина готує смачніше ніж в общепітах
- на відпочинку, як правило, настільки дохріна вільного часу, що поготувати собі хавку тенапряжно
- харчування включене в "путівку", як правило, по годинах -- хочеться бути більш вільнішим в графіку
Яка вартість проживання? Чи є в тому пансіонаті можливість готувати?Один із самих доступних варіантів є відпочинок в Саках
Покажи фотки кімнати. Душ в номері?
-
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Шукай в неті котедж і відгуки про нього і якщо влаштовує то дзвониш і домовляєшся.
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
- Oleg Im
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Oleg Im пише: Добрий вечір, мож порадити Арбатську стрілку. В 2012 році там відпочивали (с.Щаслівцево) вартість кілната (1 двоспальне ліжко та є ще одне, телевізор, пропелер) з кухнею, душем (літній і бойлер), туалетом (все евро ремонт) до 10.06 становила 200 грн доба, після - ціни різні залежності від комфорту. Доречі, власник виїзжає до потяга і по завершені відпустки на нього вивозить.
Арабатську. Бував я там кілька разів у 80-ті, але село називалося не Щаслівцево, а Лєнінскоє. Бл..., повбивав би...
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
- моя дружина готує смачніше ніж в общепітах
А ти балуваний...