Попутчики
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- nadyusha
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- odin
- Адміністратор
Додано о 21:47
Попереднє повідомлення було написане в 21:46
26 жовтня -- Рівне
- Symbioz
- Платиновий учасник
21 або 24 їду на Ямпіль, якщо влаштує, можу завезти на Білогір'я або до повороту на Теофіпольodin;71007 пише: кльова тема. Якби ще від неї користь була.отже не проти покататись в компанії за отакими напрямками: 5 жовтня -- Красилів12 жовтня -- Теофіполь (або Старкон)17 жовтня -- Хмельницький19 жовтня -- Білогір'я (хто знає, чи туди взагалі доїхати можливо автобусним транспортом до 11 години ранку?)20 жовтня -- Теофіполь (або Старкон)
Додано о 21:47
Попереднє повідомлення було написане в 21:46
26 жовтня -- Рівне
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- odin
- Адміністратор
Дякую, але мені тільки на ті дати, що вказав - 19, 20, 26Symbioz;71910 пише: 21 або 24 їду на Ямпіль, якщо влаштує, можу завезти на Білогір'я або до повороту на Теофіполь
- todkrank
- Новачок
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 0
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- odin
- Адміністратор
16 листопада в Білогірський район не через Ізяслав випадково їдеш?В листопаді я катаюсь:1 чи 2 і ~15 листопада -- Хмельницький3, 16 -- Ізяслав9 -- Теофіполь (або Старкон)23 -- Славута24 -- НетішинSymbioz;72230 пише: Можу підвезти:1, 4, 9 листопада - Славута14, 15, 16, 23 листопада - Білогірський р-н24, 28, 29 листопада - Полонне
- Symbioz
- Платиновий учасник
odin;72309 пише: 16 листопада в Білогірський район не через Ізяслав випадково їдеш?через Ізяслав