Покращення якості послуг централізованого опалення бюджетних установ міста

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
24 бер. 2017 19:40 #111869 від
Сьогодні зайшла на сайт енергоінвесту і побачила оголошення про проведення круглого столу. Тема має бути важлива, питання якості опалення дитячих садочків та навчальних закладів нашого міста у опалювальний сезон.
"Останнім часом все частіше постає питання якості опалення дитячих садочків та навчальних закладів нашого міста у опалювальний сезон.
Особливої актуальності це питання набуло цієї зими. Так, у деяких бюджетних установах температура була вкрай низькою."
Тільки от чому не запрошують на нього директорів шкіл, вихователів в садочках, вчителів, батьків?

Запросили чиновників, чомусь обласні змі, голови ОСББ, депутатів а про нас забули.
Може спеціально забули? Прийдеться ж пояснювати чому в школи замість гарячої подавалась ледь тепла вода. Розповідати казки про вчителів які засувки позакривали якісь перед лічильником. Звинувачувати погані труби і просити підписати договір на ремонт. Хіба енергоінвест до приміщення підтримувати труби у нормальному стані і так не повинен?
Якщо не запрошує енергоінвест то запрошую я всіх 28 березня на 11 годину ранку до ради. Я не хочу щоб моя дитина на наступний рік мерзла у школі бо хтось мало наклав собі в кишені!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
24 бер. 2017 23:57 #111878 від myron
Повірте навіть модульна котельня цей факт не вирішить! Якщо вказівка крутить вентелі! Тут економимо теплоносій а там будем газ економимо від перестановки доданків сума не міняється ! ПТУ-20 вже з відключеним опаленням! Перед початком опалення хай тей самий інвест опломбує вентилі вводу в приміщення навчальних закладів! І тоді будуть всі притензії до надання послуг! А так і керівники освітніх закладів по вказівці можуть прикривати тепло! Питання тонке шукають крайнього Бабла вкрасти ой як хочеться! Навіть в бюрократії порядок навести можна бажання було би! Басейн вже построїли ще котельні треба БЕЗДАРІ!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.078 секунд
0
репостів
0
репостів