Відкритий семінар по створенню ОСББ ,проведений політичною партією «Сила громад»

  • koma_maks
  • koma_maks аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
16 лют. 2016 11:44 - 16 лют. 2016 11:46 #105417 від koma_maks
В нашому місті відбувся так званий відкритий семінар по створенню ОСББ ,проведений політичною партією «Сила громад». На цьому заході були присутні зал людей , правда для масовки переважно робітники ТОВ «Енергоінвест» та волонтери фонду «Сила громад». Реальних мешканців багатоповерхівок лише кілька чоловік.
В процесі семінару, виступив пан Гринько, який працює в ТОВ «Енергоінвест». Він розповів про переваги створення ОСББ в багатоквартирних будинках, показав ролики про діючі ОСББ в країнах Європи. Правда досвіду роботи в управлінні будинком немає, зате гарно прочитав по листочку все що написано.
Також виступила голова ОСББ Потапова і розповіла, як вона гарно працює голою ОСББ «Тріо Шепетівка». Правда вона забула розповісти про те, що вона його створила обманним шляхом без згоди більшості мешканців трьох будинків і з порушенням закону, так як треба було створити три окремих ОСББ. До цього працюючи головним бухгалтером в управлінській компанії «Управдом» добре знала, що хазяйнувати з квартплатою з трьох будинків набагато простіше ніж з одного.
Все би нічого, якби не підводні камінці, про які промовчали доповідачі. З якого ж це дива зайди -політична партія «Сила громад» та ТОВ «Енергоінвест» так почали турбуватись про мешканців багатоквартирних будинків м.Шепетівки і вирішили допомогти їм в створенні ОСББ.
А все дуже просто. Всі в нашому місті знають , що згідно рішення Рівненського апеляційного суду остаточно розірваний договір між міською радою та ТОВ «Енергоінвест» на виконання послуг з теплопостачання мешканцям міста.
А дана структура заборгувала за використаний газ понад 50 мільйонів грн. Дані кошти вони давно вже отримали від населення і вивели їх в офшори, замість того щоб розрахуватися за спожитий газ.
Тепер же ділки З ТОВ «Енергоінвест» вирішили закрити свої фінансові проблеми за рахунок створення ОСББ і обіцяючи мешканцям багатоповерхівок допомогу в створені ОСББ та подальшу підтримку та обслуговування будинків . Щоб їхні борги за газ повторно заплатили ми з вами ,мешканці міста які створять ОСББ.
Якщо ви хочете створити ОСББ то створюйте, але не піддавайтесь на солодкі обіцянки і підступну допомогу ділків, які вже добре розбагатіли за наш з вами рахунок і думають, що і надалі зможуть маніпулювати нашою свідомістю і далі наживатись на нас з вами.
Останнє редагування: 16 лют. 2016 11:46 ким koma_maks.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
26 квіт. 2016 16:02 #106312 від 555valera
Шановні форумчани! В інтернеті є всі наглядні приклади створення і функціонування ОСББ

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.155 секунд
0
репостів
0
репостів