Увага! Будьте пильні. Шахраї ошукують прямо на вулиці.

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
09 жовт. 2015 00:02 #102222 від admin
Отримав сьогодні листа-застереження. Цитую його без змін для вас. Сподіваюсь комусь допоможе.

Доброго вечора, шановний адміністратор! Мене звати Віталій. Хотів би, щоб ви розмістили на своєму сайті оголошення, що в м. Шепетівка жінка років 45 втирається людям в довіру через гіпноз і під приводом, що вмє знімати порчу вмовляє людей виносити гроші здому.

Сталося ця історія сьогодні 08.10.2015 з моєю дружиною. Наша історія закінчилась добре, але хотілось, щоб про це дізналось як можна більше людей і були обережні!

Сталось це по вулиці Гороїв Небесної сотні, біля магазину "Ромашка".. Жінка почала розмову невинно і спитала де знаходиться швейне ательє, коли дружина відповіла, що не знає, жінка почала продовжувати розмову, але вже на тему здоров"я близьких і що скоро нормальне життя в нашій сім"ї закінчиться. Розумію, що якось смішно це все звучить, але дружина її вислухала і пішла додому і взяла гроші.

Коли вони зустрілись, то жінка попросила сумку з грішми, для того щоб прочитати молитву над ними (це ніби причина всіх бід), але дякувати Богу дружину щось спинило і вона не дала гроші. Жінка продовжувала говорити, що ніби: "Вибирай, що для тебе важливіше: гроші чи твої близькі?". Але дружина пішла додому.

Дякувати Богу все обішлось. Під час цих двох зустрічей кілька разів підходила ще одна дівчина, яка ніби, як моя дружина, теж принесла гроші і готова виконувати інші вказівки. Чесно я не знаю чи вони впарі працюють чи та дівчина дійсно була під впливом. Отже, хотів би зробити висновок. На тлі того всього що сталось не давно в сусідньому домі (я про вбивство літньої жінки), хотів би застерегти всіх. Хто його знає, можливо ця жінка втирається в довіру і якщо не отримає гроші, то хоч дізнається чи вони є у "жертви" чи ні. Скоріш
за все вона працює не одна. Завтра дружина піде в міліцію і розповість все.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.081 секунд
0
репостів
0
репостів