Показ фільму про кіборга Євгена Подолянчука

  • Maryna
  • Maryna аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
12 вер. 2015 19:42 - 12 вер. 2015 20:31 #101391 від Maryna

Ще рік назад ми сприймали світ дещо по іншому, але війна робить свою справу, забирає найкращих та залишає з нами біль і тугу! Одним із кращих був Євген.
Ще будучи юнаком Євген захоплювався військовою справою, був учасником всеукраїнського військового пластового табору “Легіон”, а згодом обрав для себе професію військовика. Став розвідником у складі 3-го окремого полку спецпризначення, а з початком проведення АТО відправився на Схід для оборони територіальної цілісності України. 14 вересня, під час одного із зіткнень з бойовиками терористичних угрупувань в районі Донецького аеропорту, Євген отримав осколкове поранення в голову, від якого загинув по дорозі в госпіталь.
Для того, щоб вшанувати пам’ять кіборга, друзі хлопця зняли документальний фільм про його життя. У фільмі розповідається про юні роки Євгена та його доросле життя, як спецпризначенця. За їхніми словами Євген не служив в армії, він нею жив. І віддав своє життя за Незалежну України.
Невдовзі річниця з дня загибелі Героя. Його пам’ять вшановуватимуть українців, зокрема пластуни, по всій Україні. Схожі кінопокази відбудуться на багатьох центральних площах українських міст. А на рідній Черкащині відбудеться відкриття пам’ятника Євгену Подолянчуку.
Подію організовує київський осередок “Пласту” - Національної скаутської організації України, членом якої був Євген Подолянчук.
В місті Шепетівка показу сприяє ГО "Хмельниччина. Самооборона і контроль".
Запрошуємо на перегляд стрічки про пластуна, спецназівця, героя! м.Шепетівка, міський парк культури та відпочинку. Чекаємо Вас 13 вересня в неділю о 20:00.
Долучення:
Останнє редагування: 12 вер. 2015 20:31 ким Dj Os.
Ці користувачі подякували: Dj Os, Fitale

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Maryna
  • Maryna аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
13 вер. 2015 22:07 #101432 від Maryna
Друзі, сьогодні, на жаль, не вдалося реалізувати показ фільму. Погодні умови не посприяли нам. Було прийнято рішення перенести захід. Прошу вибачення у тих, кого не вдалося вчасно повідомити!Як тільки будуть узгоджені деталі, відразу повідомлю.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.100 секунд
0
репостів
0
репостів