- Дописи: 1297
- Подяка отримана: 231
Некремлебот пише: Ну... Трошки несерйозно виходить - тобі інформацію з перших джерел, а ти у відповідь ролики з Ютубу...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
GoBLin пише: Ну такую инфу да)) не встречал что бы хоть где то предоставляли среди подобных структур
GoBLin пише: Ну такую инфу да)) не встречал что бы хоть где то предоставляли среди подобных структур
Symbioz пише: GoBLin скажи просто - "Пацани, я попав. А як вирватись з цієї херні я не знаю. Я просто хотів нічого не робити і отримувати гроші". Ми зрозуміємо, допоможемо
Зрозуміло що кожна людина буде відстоювати свою точку зору, хоч і помилкову, а тим паче взагалі одиниці можуть признати свою помилку.
odin пише: Гоблін, дорослий вроді хлопчик...
Чуваки, заснували розводняк. Заробили овердохєра профіту - частину грошей потратили на "ІНВЕСТУВАННЯ" - купили пару хат і зняли про них роліки.
Ворлд теж інвестував в сонячні панелі. Там амбіції покручє були. Мало того, що інвестуєш, ще й планету спасаєш.
...мова ніби йде про чесну інвестиційну компаніюGoBLin пише: ...
Что бы не быть голословным
...
Ну и много чего интересного планируют запускать в ближайшем будущем. Не буду рассказывать об этом, ибо поскольку сейчас этого нет, все сведется к "Вы все врети!!!".
Выше привел то, во что вложились деньги Helix, то что приносит доход и уже будет приносить в независимости от того, есть тут люди или нету. Вы вложили на год деньги, на эти они сделали бизнес, в конце года с вами контракт завершился, а бизнес у них остался.
ЗЫ. Компания рассматривает предложения по инвестированию в Ваши проекты, приходите, приносите свой бизнес план, и если Ваш проект окупается максимум за 14 месяцев, Вы с большой вероятностью можете расчитывать на инвестиции в него.
...а тут вже про розуміння фінансової пираміди.GoBLin пише: Да я понимаю, что это такое)) Я никого не подписываю) но о рисках как и возможности заработать всегда говорю, человек волен сам выбирать, готов он рисковать или нет. Можно влететь, можно заработать. Риск пропорционален заработку)))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua