- Дописи: 43
- Подяка отримана: 28
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Точно Сварогу вигідно ? Потужність комбінату по забою ВРХ - 500 голів в зміну. На скільки змін Сварог забезпечить наявною у нього худобой роботу підприємства ?Did_Panas пише: Тоді не тільки працівники м’ясокомбінату "тупили" а "газконтору" Турінський, що не так само прихватизував, скупивши в працівників ваучери за копійки.
А стосовно мясокомбінату не розумію чого Солодкій не продати завод Сврогу, їм точно це вигідно, буде закритий цикл "від лану до столу"
Did_Panas пише: Тоді не тільки працівники м’ясокомбінату "тупили" а "газконтору" Турінський, що не так само прихватизував, скупивши в працівників ваучери за копійки.
А стосовно мясокомбінату не розумію чого Солодкій не продати завод Сврогу, їм точно це вигідно, буде закритий цикл "від лану до столу"
Для інфо - перечитайте допис, на який відповідаєте. І не треба говорити фігню. Для інфо - на початок скупівлі акцій у Солодкой О. П. на руках було 30 з копійками процентів, у Солодкого В. П. не було абсолютно нічого, бо він на той час не був працівником підприємства. В резервному фонді було близько 4%. Порахуйте самі.nksh пише: чого добитися ? яким чином ? Для інфо: ще на момент існування ВАТ в руках Ольги Павлівни було 83% акцій
Ви забули написати, що у дрібних акціонерів (колгоспників) було менше 10 процентів акцій від загальної кількості, і вони абсолютно нічого не вирішували.nksh пише: Завадило : величезна кількість дрібних акціонерів, відсутність вожака який би це все організував. Вожаком міг би стати на той час гол.інженер Гуща, але він передчасно в потрібний для когось момент пішов із життя. Як не як дійство було в 90-х...не так все було просто і вирішувалось далеко не цивілізованим шляхом. До речі попередник Солодкої ,як і Гуща пішов із життя також передчасно...
А хто казав що Вітя був акціонером ? Він - засновник ТОВ із 49% частки підприємства. І цифру у 83% володіння акцій мамою я наводив зазначивши що такою вона була на момент існування ще ВАТ( тобто напередодні реорганізації ВАТ у ТОВ)НЕкремлебот пише:
Для інфо - перечитайте допис, який цитуєте. І не треба говорити фігню. Для інфо - на початок скупівлі акцій у Солодкой О. П. на руках було 30 з копійками процентів, у Солодкого В. П. не було абсолютно нічого, бо він на той час не був працівником підприємства. В резервному фонді було близько 4%. Порахуйте самі.nksh пише: чого добитися ? яким чином ? Для інфо: ще на момент існування ВАТ в руках Ольги Павлівни було 83% акцій
Ще раз кажу - я там працював. І те що я пишу - не плітки від ображених, а факти.
"Момент існування ВАТ" - це період довжиною в сім років. І якщо ви говорите про "напередодні перетворення у ТОВ", то не треба до цього додавати мої слова про можливість чогось добитися, бо я досить доступно вказав :nksh пише: А хто казав що Вітя був акціонером ? Він - засновник ТОВ із 49% частки підприємства. І цифру у 83% володіння акцій мамою я наводив зазначивши що такою вона була на момент існування ще ВАТ( тобто напередодні реорганізації ВАТ у ТОВ)
Потрібне я підкреслив, від ваших 83% (що, до речі, не відповідає дійсності, АМК ще ніхто не відміняв, ця цифра була розбирта на декілька чоловік, але це не суттєво) воно відділено сімома рокамиякщо б робітники ШМК на початку скупівлі об'єднались на тих же загальних зборах акціонерів
В них і майданчик є у вигляді цехів заводу культиваторів.kolbasnik пише: . за такі гроші за які Солодка хоче продати комбінат Сварог може побудувати новий міні цех з новим обладнанням за новими стандартами.
обладнання яке лишилося на данний час на комбінаті це мотлох))) так з нього можна ще вижати де що але біль ніж на рік його невистачить.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua