Ці п'яні ДАІшники вже дістали
- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Правда? Ні разу не помічав, хоч і кожен день на роботу там хожу.. А де саме стоять і як давно?KrOt пише: на скільки я знаю на перехресті стоять камери спостереження,осталось проматати плівку
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kredit
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87

- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Це не на тому, камери стоять біля Вопакана скільки я знаю на перехресті стоять камери спостереження,осталось проматати плівку
Повір то не вінАвтор, цікаво, а чому ти його боїшся ? Щось мені здається що зв"язок між цим анонімом і хлопцем який тролить гаїшників (була тут про нього стаття) таки є.

- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
- Symbioz
-
- Платиновий учасник
-
Dj Os пише: Сьогодні був там і бачив тормозний шлях. Це як треба гнати щоб стільки тормозити і все одно влетіти у світлофор? Там метрів 30, якщо не більше.
Гальмівний шлях в 32 метри можливий при швидкості 70 км/год на сухому асфальті. Навіть нашими ПДД допускається, що гальмівний шлях легкового авто на швидкості 40 км/год складає 14,7 метрів (про що пішоходи на переходах навіть знати не хочуть

Дивує одне - Scoda (якщо це була вона) скоріш за все з системою ABS, при наявності такої "справної" системи - гальмівного шляху не лишається.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
-
Автор теми
- Відвідувач
-

-
Автор теми
- Відвідувач
-
Гальмівний шлях - це не довжина лінії від гуми залишена на асфальті. В гальмівний шлях входить і процес осмислення водієм ситуації і процес натискання на педаль ( а авто в цей час звичайно рухається). Тому коли є 30м сліди на дорожному покритті - швидкість була однозначно не 70 і не 80 км/годSymbioz пише:
Гальмівний шлях в 32 метри можливий при швидкості 70 км/год на сухому асфальті. Навіть нашими ПДД допускається, що гальмівний шлях легкового авто на швидкості 40 км/год складає 14,7 метрів (про що пішоходи на переходах навіть знати не хочутьDj Os пише: Сьогодні був там і бачив тормозний шлях. Це як треба гнати щоб стільки тормозити і все одно влетіти у світлофор? Там метрів 30, якщо не більше.
). В реаліях якщо швидкість збільшується в 2 рази - гальмівний шлях - в 4, швидкість в 3 рази - гальмівний шлях в 9 і т.д (квадратична залежність).
Дивує одне - Scoda (якщо це була вона) скоріш за все з системою ABS, при наявності такої "справної" системи - гальмівного шляху не лишається.
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
-
Автор теми
- Відвідувач
-
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор