Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ёмигрант пише: Ответ на вопрос - тем более очевиден, чем мухосранистее населенный пункт. Своих, которых ВСЕ знают - кто же будет трогать? Там у вас перданешь, для примеру, на автовокзале - и через 30 мин уже на жд. вокзале завоняет......
Шепетоква - вперде!!![/quote
Само недавно жило, як воно виразилось "мухосранистее" , тепер батько з матір"ю нашкребли грошей тай відправили знань набератися - так воно вже носа задерло - сталічний. Адмін зверни увагу на Ёмигранта
Навроде того; растем, развиваемся.kredit пише: сталічний.
Ёмигрант пише:
Навроде того; растем, развиваемся.kredit пише: сталічний.
Админу ябедничать - с чего? С зависти?
Шепетоква - вперде!!!
Розвиток твій не помітний, ти ще залишився на рівні мабуть 5-го класу.
Я не "ябедничаю", а прошу адміна прийняти до тебе міру впливу, так як я поважаю своє місто, яке б воно на даний час не було і в якому б поганому становищі.
Заздрити тобі немає чому, співчуваю лише.
Так чем тебе админ поможет? Ты для Антонюка лучше письмо напиши, про то, как школота совсем страх потеряла. Уверен, Антонюк любит свой город так же сильно как и ты, и общий язык в борьбе со Злом - вы найти сможете.kredit пише: прошу адміна прийняти до тебе міру впливу, так як я поважаю своє місто, яке б воно на даний час не було і в якому б поганому становищі.
Ёмигрант пише:
Так чем тебе админ поможет? Ты для Антонюка лучше письмо напиши, про то, как школота совсем страх потеряла. Уверен, Антонюк любит свой город так же сильно как и ты, и общий язык в борьбе со Злом - вы найти сможете.kredit пише: прошу адміна прийняти до тебе міру впливу, так як я поважаю своє місто, яке б воно на даний час не було і в якому б поганому становищі.
При чом тут Антонюк ? Да відать взагалі Ёмигрант - не в адекваті.
kredit пише: При чом тут Антонюк ? Да відать взагалі Ёмигрант - не в адекваті
.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua