Майже таємне засідання виконкому

Більше
13 черв. 2012 16:16 #77549 від ostapenko.tolik
8 червня в15.00 було проведено позачергове засідання виконкому на якому було скасовано рішення міськвиконкому про обслуговуванню ринку на проспекті Миру на перехідний період. Це право згідно проведеного конкурса було надано "Шепетівка Компані" та укладено угоду. Рішення скасоване, але ж угода залишилась не розірвана. Антонюк сказав, що базар залишаеться, територію прибиратимуть ЖЕКи, міська влада не хоче нести відповідальність якщо щось станеться. Коротше Антонюк відсторонив "Шепетівка Компані" від виконання обовязків по утриманю базару.
На цьму ж виконкомі прийняли рішення підвищення тарифів по ЖЕКу на 20% за 1м платитимемо 2.22 грн.
Хочу сказати, що виконком поводився майже таемно, поспіхом і представники "Шепетівка Компані" нічого про це не знали, так як і мешканці Шепетівки про збільшення тарифів - такий метод керування в Антонюка. Так без громадського обговорення було передано в концесію тепломережу і водоканал, а перед цім той же ЖЕК.
Ці користувачі подякували: admin, Filini

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 черв. 2012 17:48 #77551 від Filini
Сірожа ніяк не визначиться чи ЖЕКи ті приватні чи комунальні. Якщо приватні, то чому тарифи встановлюються на засіданнях виконкому? Якщо комунальні, то чому прибутки з них не йдуть до місцевого бюджету?
Не плачу цим здирникам взагалі, що і вам бажаю. Хай тарифи піднімають хоч до небес, мені байдуже. Хай собі владарюють там. Гадаю восени з виборами буде покладено початок кінцю беспрєдєлу нашого головного хабарника. І награбоване на поту і крові шепетівчан доведеться повернути, Гандонюк вже накерував як мінімум на 8 років тюрми. Осталось дочекатись коли суди будуть залежити від населення.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
13 черв. 2012 18:28 #77554 від ТРПКСН-941-А

Filini пише: Гадаю восени з виборами буде покладено початок кінцю беспрєдєлу

Мечты-мечты-мечты
(с) ВолероЪ Кипелов

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
0
репостів
0
репостів