Інвестиційний клімат на Шепетівщині

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 квіт. 2011 07:37 #65011 від LuK
Дімка)))ти такий швидкий)))почекай....не все так швидко робиться.думаю автор теми нас проінформує

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 квіт. 2011 09:37 #65015 від Alois

GoBLin;65008 пише: ну что тама? продолжение разборок будит? кто кого в результате сделал?? убоз пересадили?*? за незнание законов?

Кого будит продолжение разборок и разбудит ли?..

Не бійся!

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 квіт. 2011 20:11 #65039 від LuK
Адмін.непогано було б розмістити дану статтю на головній сторінці сайту.

• GoBLin
  • GoBLin аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
  • Все возможно :)
Більше
22 квіт. 2011 21:11 #65045 від GoBLin

LuK;65011 пише: Дімка)))ти такий швидкий)))почекай....не все так швидко робиться.думаю автор теми нас проінформує

да просто капец интересно, прям что в криминальных хрониках. интересно посадят половину чиновников или как всегда пару козлов отпущения найдут и на этом все затихнет...

• admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 квіт. 2011 23:10 #65061 від admin

Адмін.непогано було б розмістити дану статтю на головній сторінці сайту.

Я б із задоволенням, але поки що мало інформації. Якщо не буде інформації нової то викладу те що є

• Gisty11
  • Gisty11 аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
29 квіт. 2011 00:23 #65309 від Gisty11
12 ДНІВ.Ютуб – 574 переглядів Дата Ссылка Просмотры 20.04.11 Впервые встроено на - ye.ua 36 20.04.11 Впервые встроено на - www.ye.ua 14 20.04.11 Первое обращение из - shepetivka.k 11 19.04.11 Впервые встроено на - shepetivka.km.ua 81 18.04.11 Первое обращение из - ilink.com.ua 60 17.04.11 Первое обращение из поиска YouTube - бєспрєдєл на хмельниччині 10 16.04.11 Первое обращение из - shepetivka.km.ua 72 16.04.11 Первое обращение из поиска Google - дп укрпаркет 53 16.04.11 Первое обращение из - www.google.com.ua 9 16.04.11 Впервые встроено на - vkontakte.ru 7 Журналісти були – про час та місце демонстрації ролика повідомлю додатковоОфіційна реакція «властьимущих» відсутня. Пояснення п. Августіна Угалдеа Валенсіа по данному інценденту. З 2003 р. я здійснюю підприємницьку діяльність на території Хмельницької області. Виробнича база створена на території ПП «Укргранітпром», шляхом укладення договору оренди виробничих приміщень у яких за мої кошти було проведено капітальний ремонт, завезено та змонтовано сучасне обладнання. На протязі 7 років я справно оплачував орендну плату, плату за електроенергію, землю та ін. За цей період ми створили 30 робочих місць, щомісяця виготовляли 40 тис.м.кв. паркету, та сплачували в середньому 30 тис.грн. податків до місцевого бюджету. У листопаді 2010 р. я вирішив купити нове приміщення та заявив про намір розірвання договору оренди та перевезення обладнання. Після чого власник ПП «Укргранітпром» Черненький Ю.П. найняв охорону та заборонив працівникам мого підприємства доступ на територію, в результаті чого моє підприємство припинили діяльність, та я не маю змоги забрати залишки виробленої продукції та обладнання. Усі мої звернення до офіційних органів про допомогу, в тому числі і до секретаріату президента не мають ніякого результату. Я в черговий раз змушений переконатись у відсутності верховенства права в Україні, країною править корупція, мене нагло обікрали і правоохоронні органи які зобов’язані захищати приватну власність всіляко сприяють грабежу. На кінець можу процитувати власника ПП«Укргранітпром» гр.Черненького Ю.П. який мені заявив, «ти нічого не отримаєш, тому, що ти тут ніхто, я що хочу те і зроблю, в мене всюди є друзі, начальник Хмельницького УВД мій товариш». Шановні колеги інвестори, будьте уважні та обережні, можливо у ваших українських компаньйонів також є товариші які займають високі посади.(А судьи кто? — За древностию лет К свободной жизни их вражда непримирима………………………………………..……………………..Где, укажите нам, отечества отцы, Которых мы должны принять за образцы? Не эти ли, грабительством богаты? Защиту от суда в друзьях нашли, в родстве, Великолепные соорудя палаты,Где разливаются в пирах и мотовстве И где не воскресят клиенты-иностранцы Прошедшего житья подлейшие черты.)ОСЬ так ОСЬ панове робіть висновки

• admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
29 квіт. 2011 01:15 #65310 від admin
Відповідь від admin у темі Інвестиції по-шепетівськи
Лишаємо тут ваші відгуки стосовно матеріалу: Інвестиції по-шепетівськи

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
29 квіт. 2011 08:57 #65314 від LuK
Gisty11 а ссилку на відео у контакті можна?не можу знайти(((

• Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
02 трав. 2011 15:55 #65487 від Vent
и всё? а дальше

• Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
02 трав. 2011 20:42 #65544 від Lego
Товарищи, кто знает, есть какие-то "движения"?А то подозрительная тишина(

Час відкриття сторінки: 0.129 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів