Dj Os писав:
1. Я вкотре повторюю, що заслуга в тому не Можейко. В якій школі у нас ще є такі конкурентні конкурси як в ліцеї? В інші школи беруть всіх хто прийде. Ліцей же робить відбір, проходять або діти заможних батьків, або рубанки, які і без ліцея показують хороші результати на олімпіадах. От і виходить що одні медалі для ліцею здобувають, а інші фінансують.
2. А хто каже що їх також не чекає така участь? Всьому свій час.
3. Я радий, що хоч це ви заперечувати не стали. Ще можу додати лише що цих "чад" дуже сильно тягнуть по оцінках. В моєму випуску була дочка одного поважного мужчини, яка була дубова як двері, про це всі знали, але тим не менш її до золотої медалі дотягнули.
Як думаєте іншим учням було приємно на те все дивитись і чи був у них стимул навчатись?
А щодо колективу, то на рахунок поваги ви дуже помиляєтесь
Лизати сраку і поважати - це не одне і те саме.
4. Так ніхто не сік, людина собі спокійно відпрацювала до пенсії і з нею цивілізовано хотіли попрощатись, але ж це шоу вона сама влаштувала.
десь там ще 5 і 6
1. Я з своїми дітьми при поступленні дітей в ліцей не попав ні в рубанків ні в заможніх. В класі мого сина заможніх ще менше ніж рубанків) Проте мені подобається, як навчаються мої діти і як їх навчають. Невже при поганому керівникові - погані вчителі?
2. Чомусь дивлячись на "гуляючого" по місту бувшого мера, думаю, що цим все і закінчиться - така собі "локальна", комусь потрібна "люстрація".
3. Ти сам собі відповідаєш/суперечиш - потрібно було почати не з директора, а із "поважних", які усіляко "впливали" на "гарне" навчання своїх дітей.
4. Чомусь сумно, що піде, реально. Не знаю, хто прийде після, проте до цього часу був радий, що мої діти навчаються у ліцеї.
Щодо поваги/неповаги колективу - хотілось би почути це від когось, хто дійсно з колективу ліцею. Хоча я і сам би про своє керівництво відізвався б не надто добре))) Як на мене це все психологія "керівник-підлеглий".