А чи не замутити б курси комп. графіки (фотошоп)?

Опитування: Хочете пройти курс молодого фотошопера? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Так
Голоси відсутні 0%
Так, але...
2 28.6%
Ні, мені не потрібно
2 28.6%
Я ідіот і член ПР
3 42.9%
Загальна кількість голосів: 7 ( Адлер, Концепт, Dentist, Dj Os, T-S ) Детальніше
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні
Більше
19 вер. 2013 12:07 #87216 від Концепт
Ярослав - натура творча. Якщо його ніщо і ніхто не дратує, то він займається своїми улюбленими справами (зокрема фотошопом) і робить непогані фотокниги B) , а коли щось не так... :evil:
Всі справи відходять на другий план, а на перший план виходять фотожаби і інші подібні речі. :)
В місті і на форумі і так багато сміття і дуже мало того, що хоче сказати Ярослав у своїх фотокнигах. Тому давайте не будемо його дратувати, нехай краще займається фотокнигами. І записуйтесь на курси. Гроші ще нікому не завадили.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 вер. 2013 12:20 - 19 вер. 2013 21:41 #87217 від Концепт
Ярослав - натура творча. І з ним, як і з усіма творчими людьми інколи важко порозумітись. Якщо його ніхто і ніщо не дратує, то він займається своїми улюбленими справами (зокрема фотошопом) і робить непогані фотокниги, а коли щось не так... :evil:
Всі ці справи відходять на другий план, а на перший виходять фотожаби і інші подібні речі. :)
На форумі і в місті вистачає сміття. І мало того про що він хотів сказати у своїх фотокнигах. Тому давайте не будемо його дратувати і записуйтесь до нього на курси. Гроші ще нікому не завадили.

Коли дитЁ створить сайт і такі книги, або хоча б кілька цікавих тем на форумі тоді я перестану вважати цей акаунт клоном.
А відповідати на пости клона це примножувати сміття на форумі.
Останнє редагування: 19 вер. 2013 21:41 ким Концепт.

Більше
19 вер. 2013 16:40 #87221 від Ёмигрант

Концепт пише: Я
На форумі і в місті вистачає сміття.

Ну, сознательных и идейных замполитов - тоже хватает :lol: Чуть что не так - сразу под кат и ниипёт...

• odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
01 жовт. 2013 11:19 #87393 від odin

Час відкриття сторінки: 0.114 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів