- Дописи: 618
- Подяка отримана: 287
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Dj Os пише:
Як виясняється міський сайт є приватним
Ти би вже визначилась для початку? А то одне іншому суперечитьНа жодному сайті інших міст таке недопустимо, тим більше з боку ОФІЦІЙНОЇ особи.
Ти прекрасно знаєш чого банив, далеко не через твою позицію.Знаю, знаю,Dj Osе, що скучив за мною...Навіщо ж банив? А свої "5 копійочок " знову тупо вставляеш...
І тим не менш ти сподіваєшся, що представники міської влади будуть тебе бідненьку від приватної особи захищатиТак я тобі, як людині, яка рахує себе розумною, адекватною і всеобізнаною, роз"ясню, що "офіційна особа" і "приватність" - це зовсім різні поняття. Не буду тобі пояснювати, попитай у толкових людей,а не у твоїх малограмотних ботів, і вони тебе роз"яснять де, що і як. Чесно кажучи, ти мене розчарував...
Просто сміх та й годіА "Шепетівську міську раду" все ж таки прошу конкретно відповісти на моє запитання, незважаючи на подібні "забовтування"
Опускаєся до фамільярності. Напевно, до цих пір під враженнями від останнньої прес-конференції гаранта ))Dj Os пише:
Ти прекрасно знаєш чого банив, далеко не через твою позицію.Знаю, знаю,Dj Osе, що скучив за мною...Навіщо ж банив? А свої "5 копійочок " знову тупо вставляеш...
І тим не менш ти сподіваєшся, що представники міської влади будуть тебе бідненьку від приватної особи захищатиТак я тобі, як людині, яка рахує себе розумною, адекватною і всеобізнаною, роз"ясню, що "офіційна особа" і "приватність" - це зовсім різні поняття. Не буду тобі пояснювати, попитай у толкових людей,а не у твоїх малограмотних ботів, і вони тебе роз"яснять де, що і як. Чесно кажучи, ти мене розчарував...
З головою дружиш?
Просто сміх та й годіА "Шепетівську міську раду" все ж таки прошу конкретно відповісти на моє запитання, незважаючи на подібні "забовтування"
![]()
![]()
Dj Os пише:
І тим не менш ти сподіваєшся, що представники міської влади будуть тебе бідненьку від приватної особи захищати:Так я тобі, як людині, яка рахує себе розумною, адекватною і всеобізнаною, роз"ясню, що "офіційна особа" і "приватність" - це зовсім різні поняття. Не буду тобі пояснювати, попитай у толкових людей,а не у твоїх малограмотних ботів, і вони тебе роз"яснять де, що і як. Чесно кажучи, ти мене розчарував...
lol: З головою дружиш?Просто сміх та й годіА "Шепетівську міську раду" все ж таки прошу конкретно відповісти на моє запитання, незважаючи на подібні "забовтування"
![]()
![]()
18. Створити в центрі міста мережу комунальних стоянок для приватних авто.
Знову починаєш? ....І чого ж ти пижишся, чого репетуєш? Надасть відповідь "Міська рада" чи не надасть - тобі то що? Ти ж буцім то "нє при делах"? Надасть - щиро подякуємо, не надасть - її право, на жаль ЗУ не оговорені вимоги і строки відповіді на запити по електронній пошті (це можливо і форумів стосується - не знаю),але її ігнорування поставленого питання ще раз підтвердить"фейковість" цього користувача і твоє заказне "шурудіння." під цим ніком, бездіяльність інформаційного відділу виконкома і твої "теплі стосунки" з ним, опустить і так низький імідж влади нижче плінтуса. А, враховуючи політичні розбірки, та і недалекі вибори, агітацію, гречку, намагання подальшого охмурення містян "покращаннями" і т.і. - можна сказати зіграє не на руку нашим місцевим керманичам, як би вони не тужилися.Так що ось такі можуть бути розклади...Dj Os пише: Я і не думав тебе захищати, просто сміють з твоєї дурості. Ти навіть не усвідомлюєш весь ідіотизм поставленого тобою питання.
Це все одно що запитати міської влади, чому Енікей зранку встає з лівої ноги, а не правої?
І якщо тобі на такі дурні питання не будуть відповідати - це не означатиме, що "Шепетівська міська рада" не реальний користувач. Просто такі шкурні питання важливі лише ображеним хомячкам, і давати на них відповідь - це опускатись на твій рівень.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua