По вулиці Промисловій замінили 150 метрів водопровідних мереж

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
10 лип. 2017 20:47 #113605 від

Як зазначалося раніше, наше підприємство взяло напрямок на відмову від використання металевих трубопроводів та їх повну заміну на поліетиленові.

Так в рамках запланованої заміни водопровідних мереж, минулого тижня було проведено ремонтні роботи та прокладено 150 метрів ПЕ трубопроводів на вулиці Промислова. На даній ділянці останнім часом почастішали аварійні витоки та пориви, тому після обстеження водопровідних мереж мікрорайону було прийнято рішення про заміну старої металевої труби на нову ПЕ діаметром 110 мм. Вказані роботи відзначилися досить непростим виконанням, оскільки велася розкопка важких грунтів, частини дороги, проводилося проведення мережі під залізничною колією, тощо. Та завдяки майстерності працівників водоканалу і використанню нещодавно придбаної техніки, прокладання мереж проведено на найвищому рівні а водопостачання жителів мікрорайону відновлено в найкоротші строки.

Водоканал і надалі планує проводити заміну старих металевих трубопроводів водопровідних мереж міста на ПЕ труби.






Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
10 лип. 2017 21:07 #113607 від либерман
Що ж виходить, держава таки може бути ефективним власником, а нам розповідають зворотнє. І на рахунок тепломереж, гнати в шию тих хапуг

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.093 секунд
0
репостів
0
репостів