Молодіжні ініціативи

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
10 квіт. 2017 13:41 #112080 від
Молодіжні ініціативи був створений

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк зустрівся з учнями та директором Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського» Валентиною Гарбарець. Також, у зустрічі взяв участь директор Парку культури і відпочинку Віктор Киян.

Активні школярі об'єдналися в команду під назвою «220 вольт» та приймають участь у всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну» для учнів 7-11 класів малих міст України. Метою проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набуватимуть неохідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті.

Із першим етапом команда вже впоралася, що дозволило їм стати однією із двох команд з Хмельницької області, які пройшли до другого туру. Для подальшої участі в другому турі, школярам потрібна допомога міської влади, а саме, виділення майданчика на якому і буде реалізовано заплановане.

В першій половині зустрічі діти ознайомили присутніх із метою проекту та своїм завданням у ньому, також, вони показали малюнки та проекти можливих майданчиків для відпочинку та занять спортом.

Після обговорення було вирішено вже сьогодні оглянути наявні ділянки в парку, та орієнтуючись на місці і відповідно до рельєфу коректувати задумане.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.079 секунд
0
репостів
0
репостів