Обговорили нагальні питання жителів мікрорайону Косецький

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
25 лист. 2016 22:35 #109725 від

23 листопада міський голова – Михайло Полодюк провів нараду з приводу перевезення жителів мікрорайону Косецьке (Шанхай), та інших важливих для мікрорайону питань. На ній були присутні чотири депутати, що представляють даний район.

Нарада була скликана у відповідь на численні звернення мешканців міста з приводу пасажирських превезень, а саме замалих автобусів в години пік, нерегулярності рейсів та незадовільного технічного стану транспорту. Також, гостро стоїть питання доїзду автобусів до ЗОШ № 8, на чому наголосив депутат міської ради Курганський Олександр Олексійович.

Після обговорення, було вирішено, що в години пік , по маршруту № 6 людей буде забирати великий автобус, а саме, о 7:45 з мікрорайону Косецьке і о 17:15 із Залізничного вокзалу.

Щодо маршруту № 6-А, то на сьогодні немає технічної можливості для заміни рухомого складу на автобуси більшої пасажиромісткості, але перевізник зобов'язується забезпечити регулярність рейсів.

Окремим важливим пунктом обговорення стало питання водогону для даного мікрорайону. Міська рада вже розпочала роботу в цьому напрямку і наразі вирішується питання виділення коштів на технічну документацію.
Наступним важливим блоком питань, який озвучила депутат міської ради Собчук Наталія, був неналежний стан доріг та дренажних канав, які не виконують свої функції. Також, депутати звернули увагу, що міст через річку потребує ремонту та відновлення освітлення на ньому. Першому заступнику міського голови – Вододимиру Вихівському дано доручення вивчити ці питання. З огляду на це, було вирішено виїхати на місце, щоб оцінити ситуацію і вирішити з чого потрібно розпочинати роботи.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.157 секунд
0
репостів
0
репостів