Відділ ведення Державного реєстру виборців запрошує шепетівчан уточнити свої дані

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
16 вер. 2015 17:44 #101496 від Dj Os

В.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк з метою належної організації місцевих виборів провів нараду. До присутніх працівників виконавчого комітету звернувся начальник відділу ведення
Державного реєстру виборців Сергій Колесник. Він зауважив, що відповідно до Закону України «Про місцеві вибори», вибори міських голів та місцевих депутатів, депутатів до обласної ради відбудуться 25 жовтня 2015 року. Відділ ведення Державного реєстру виборців забезпечує формування попередніх та остаточних списків виборців, виготовляє запрошення виборців, які роздає територіальна виборча комісія.
Важливим моментом в ході підготовки до виборів є уточнення списку виборців. Громадяни можуть уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців, що знаходиться за адресою: вул. Островського, 4, каб. 7, чи завітавши до дільничної виборчої комісії. Також виборчі можуть зайти на сайт Центральної виборчої комісії і у розділі «Особистий кабінет виборців» переглянути свої дані.
Загалом по Шепетівці під час цьогорічних міських виборів буде сформовано 34 територіальні виборчі дільниці, де 36365 шепетівчан зможуть скористатись своїм виборчим правом.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.083 секунд
0
репостів
0
репостів