12-річний українець переміг на "Дитячій Новій хвилі". ВІДЕО

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 серп. 2014 16:09 #93031 від Dj Os
Другий рік поспіль переможцем міжнародного конкурсу молодих виконавців "Дитяча Нова хвиля" стає учасник від України.

Цього року перемогу здобув 12-річний Андрій Бойко. Саме він за підсумками двох конкурсних днів набрав найбільшу кількість балів та отримав Гран-прі.

Головний приз "Дитячої Нової хвилі", яка пройшла а нині анексованому Криму, в дитячому центрі "Артек", українцю вручав продюсер і організатор конкурсу Ігор Крутой, пише "Super.ru".

"Я просто в шоці", - поділився емоціями Андрій.


Андрій Бойко здобув Гран-прі "Дитячої Нової хвилі"
"Я дуже вдячний своїй країні, Україні, дуже вдячний Росії та Криму за те, що принесли мені перемогу. Найголовніше, про що я зараз мрію, це щоб між нашими країнами нарешті настав довгоочікуваний мир!" - додав він.

До слова, нині побачити переможний виступ Андрія Бойка неможливо. Адже конкурс не транслювався у прямому ефірі, а буде показаний у Росії лише наприкінці серпня.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО з полуфіналу:



Друге місце цьогорічної "Дитячої Нової хвилі" розділили Катерина Манешина з Росії, сестри-близнюки Скарпарі - Мартіна і Кьяра з Італії та Поліна Богусевич з Росії.

Третє місце дісталося Мухаммедалі Жугунусову з Казахстану, Руслану Асланову з Білорусі й українці Софії Волошаненко.

Приз батьківського голосування дістався білорусу Руслану Асланову, а приз глядацьких симпатій — росіянці Катерині Манешиній.

Всі учасники конкурсу отримали професійні мікрофони в якості пам'ятних призів, конкурсантам, які посіли друге місце, вручили електронні піаніно, а третє - синтезатори.

У конкурсі брали участь 17 юних вокалістів з 11 країн світу: Росії, України, Вірменії, Ізраїлю, Румунії, Казахстану, Італії, Молдови, Білорусії, Латвії та Грузії. Переможець був визначений за підсумками двох конкурсних днів, в рамках яких учасникам належало виконати світові хіти, а також пісні з дитячих мультфільмів і кінофільмів.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.080 секунд
0
репостів
0
репостів