Якість мобільного зв"язку.
- shepetivchanun
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 15
- Подяка отримана: 1
Dj Os пише:
Пане шепетівчанин, слідкуйте за своєю мовою. Коли я писав про китайські телефони, я не вихвалявся своїм телефоном, який я придбав б/у далеко не за 600 баксів.Пане модератор!Ваші висери на рахунок "Повикидайте ваші китайські телефони))
Просто більшість китайських телефонів бюджетного сегменту клали великий прутень на модемну частину та якість прийому радіосигналу. Навіть за 150 доларів можна купити пристойний смартфон, у якого інженери уважно ставляться до якості апарату.
Тому якщо ми вже підняли тему якості прийому сигналу, то давайте її і обговорювати, включаючи модель смартфону, щоб розуміти, що за модем там стоїть.
Пане модератор!Свою відповідь я сформатував відповідно до вашої "Повикидайте ваші китайські телефони))".Звідки прилетіло туди і відправилось,як бумеранг.В апаратну частину свого телефону я не залазив,не той рівень зайнятості.Але ті результати проведені мною вчора та сьогодня.Вибачайте що без скрінів,нема змоги з цим гратись.Тести ще буду проводити і зясовувати що краще: 110 грн контрак КС(4 гіга нету,кредит розмов 30 грн,і всюди на голосовому звязку)чи 95 грн (45+50 в кращому випадку) КС в парі з Лайф(з всіма примочками)+розряд батареї за день(аби ще вистачило).Просто нема бажання платити КС за гівняну якість голосу і не всюди 3ж.Тож хочу потестити ще Лайф.А завдяки вашій фразі про телефони з піднебесної перейшли на образи та офтоп.
Шануймо один одного,глядиш і порозуміємось.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Маю Microsoft lumia 650 на вінді, до того була 635 а перед нею 610, теж на вінді ,правда дві останніх з 3 г модемом, але на ті часи були в самий раз . Останній раз на київстарі міряв швидкість - була 25 Мб по прийому, зараз 7 Мб але сьогодні й зв язок неважний теж.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Просто якщо ми вже обговорюємо якісь операторів, то треба брати до уваги що щось може працювати погано не через нього. Іноді варто змінити смартфон.
Голос КС глючить на всіх апаратах, скільки ще буде спостерігатись ця проблема невідомо. Так само кажуть люди часто вилітає 3ж.
На лайфі у мене голос не вилітав ніколи, 3ж за останній рік пропадав лише раз.
- shepetivchanun
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 15
- Подяка отримана: 1
Виліт інтернету 3Ж на КС в зоні покриття не спостерігав ніразу доречі.
- stigr
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
- stigr
- Учасник-експерт
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Не абсурдно, бо смартфони змінюються частіше ніж оператор. Тим паче, що КС у вас же працює не краще.Та ваші слова про покупку нового гаджету повязаних з поганою якісттю мобільного зв"язку звучать абсурдно в моєму розумінні(хоча кожному своє).Простіше і дешевше відмовитись від певних послуг одного оператора на користь іншого.
Було сьогодні ж у мого друга. Буквально пару годин тому. Смартфон Moto X Force.Виліт інтернету 3Ж на КС в зоні покриття не спостерігав ніразу доречі.
Не знаю, що це там за тариф собі обрав Шепетівчанин. У мене 20 гіг інету на лайфі за 50 грнshepetivchanun а навіщо ви платите на контракті 110 коли за 95 на контракті можна отримати безлімітний інтернету? На даний момент у кс на контракті найкращі тарифи.
- stigr
- Учасник-експерт
У нього старий контракт. У Вас напевно жара? Так його вже закривають так що шара кінчається. В за 95 у кс на контракті Ви отримуєте безлімітний нет і зв'язку у мережі, плюс хвилин на ворогів і смс.Не знаю, що це там за тариф собі обрав Шепетівчанин. У мене 20 гіг інету на лайфі за 50 грн
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хто вам таке сказав? Я вже собі продовжив на лютий.У Вас напевно жара? Так його вже закривають так що шара кінчається.
Навіть якщо закриють є Лайфхак. Те саме + більше хвилин+смс+незгораємі гігабайти за 79 грн
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор