Як правильно заряджати телефон

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
25 лип. 2016 21:07 #107680 від pruduk
Ми частіше всього заряджаємо телефон неправильно!

Багато з нас дивуються з того факту, що сучасні телефони не тримають тривалий час заряд батареї, через що їх доводиться постійно заряджати. Передає Корупція. Маркет

Насправді, тут є частка нашої провини. Всупереч поширеному міфу про те, що телефон потрібно заряджати на 100%, це робити категорично забороняється! Так стверджують представники компанії Cadex – одного з найбільших виробників акумуляторів.

Коли телефон досягає максимального рівня заряду батареї, він починає отримувати електрику невеликими порціями, які допомагають підтримувати цей показник. Таким чином акумулятор сильно зношується за короткий період часу.
Тому слід від’єднувати телефон від зарядки ще до того, як він повністю зарядиться. Також Cadex наполягає на тому, що найкраще заряджати телефон маленькими порціями протягом усього дня. До того ж батареї сучасних гаджетів дуже чутливі до перегріву: під час заряду краще знімати з телефону чохол.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
26 лип. 2016 18:22 #107717 від IhorMykolaiovych
І все це не стосується Li-ion ак-в котрі застосовуються у всіх нових гаджетах.
При перевищенні напруги спрацьовує запобіжник, при нагріванні до певної температури (здається вище 90 гр.) - спрацьовує запобіжник.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 лип. 2016 00:07 #107749 від T-S
Відповідь від T-S у темі Як правильно заряджати телефон
Коли телефон досягає максимального рівня заряду, цикл зарядки завершується. Та й цикл життя сучасного телефону не такий вже й великий, іноді телефон може вийти з ладу раніше аккумуляторної батареї.
В підтвердження своїх слів прикріплюю скрін із даташиту на мікросхему, що використовується для управління живленням у багатьох сучасних мобільних телефонах

.
Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів