- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
| Поддерживаю |
|
11 | 78.6% |
| Не поддерживаю |
|
2 | 14.3% |
| Мне все равно |
|
1 | 7.1% |
| Загальна кількість голосів: 14 ( renegat18, cReaMeR, vova.pinch, Yyuurriiyy, KrOt ) Детальніше | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
Нічого подібного. Може краще замість легалізації зайнятись тим, щоб менше людей ішло "працювати" в цю сферу? І добровільно, і примусово.Островський О.В. пише: Мені завжди подобалась Некремлебота і Мішані
Давайте залишимо все як є, не треба нічого робити. Ви або дуже задоволені власним життям, або навпаки.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Походу нам з тобою і в цій "проблемі" порадять починати з себе)))))))))))))Михайло Ворончук пише: Нічого подібного. Може краще замість легалізації зайнятись тим, щоб менше людей ішло "працювати" в цю сферу? І добровільно, і примусово.
Так питання якраз в тому, що кошти навпаки підуть не повз бюджет. Та і контроль за здоров'ям буде ліпший, менше поширення венеричних хвороб і тд.Я проти тому що це нічого не дасть і буде таким самим витрачанням часу та коштів. Саме через наш менталітет, хоч деякі цей аспект не приймають до уваги.
Це ти собі так уявляєш, бо я не погоджуюсь з багатьма твоїми бредовими поглядами на нинішнє становище у багатьох сферах життя. Але в чомусь ти правий, мусолити цю тему, тим більше з тобою немає ніякого сенсу.ЗІ: Якщо чесно це не та тема, яку я хочу мусолити. І доводити свою правоту не буду... Тай без толку це, ти ж в нас непробивний)))))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua