Матерям дівчаток шкільного віку читати обов'язково!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я вже задовбався піднімати цю тему, але буду довбати доки батькам не дійде. Є у вконтактіку такий шепетівський паблік, де юні дівчатка у прагненні виділитись серед інших діляться своїми інтимними фото. Чим це загрожує підлітку в цей чутливий період статевого дозрівання, я думаю пояснювати не треба, це проблеми починаючи від комплексів закінчуючи старими збоченцями, які спостерігають за вашими дітьми, а ще, не дай Бог, доведеннями до самогубства.
Звичайно батькам простіше всунути дітям планшета і займатись своїми справами, але я тоді просто не розумію навіщо ви тоді дітей народжували?
Коротше до чого я...ось паблік
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
Адміністрація ВК не дуже поспішає реагувати на скарги, тому діяти доведеться інакше.
Я думаю по фото мами зможуть розпізнати своє чадо, навіть без обличчя (хоча є там унікуми, які і з обличчям викладають), тому якщо ви маєте доньку підліткового віку, то будь ласка, не полініться та перегляньте фото, які розміщенні за посиланням яке я вказав вище. І якщо впізнаєте свою дитину, я думаю далі пояснювати не потрібно, що ви маєте зробити.
Єдине, що все таки прошу бути обережнішими і не надто травмувати несформовану психіку дітей.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Tania28
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- GoBLin
- Платиновий учасник
Пожалйся на фотку последнюю, группу забанят.Dj Os пише: Вибачте, мусив запостити ці фотки, інакше декому не доходить.
Хотя, с чего ты взял что это реальные фоты девочек с Шеп, а не просто фейки с просторов интернета?)
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А те шо фото реальні, говорить те, шо деяким юним особам доходило, шо вони накоїли і вже просили видалити фото.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- GoBLin
- Платиновий учасник
Причем тут дети. Последняя фотка нарушает правила соцсети, кинь мне линк на пост с этой фоткой.Dj Os пише: Жалівся і не раз, вк на марозі. Коли написав в підтримку то написали мол "звідки там видно шо то діти?" Коротше інтимні фото дітей я так зрозумів їх цілком влаштовують на їх сторінках.
А те шо фото реальні, говорить те, шо деяким юним особам доходило, шо вони накоїли і вже просили видалити фото.
У меня паблики знакомых банят стабильно за более безобидные фото.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор