Конкурс "Смакуй країно!!!"

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
27 бер. 2012 17:14 #76270 від
"Смакуй, Країно!"
Україна має багатовікові традиції національної кухні, що не молодші традицій всім відомих італійської, індійської, китайської та мексиканської кухні, а своїм корінням сягають у давні часи Трипільської культури. У зв'язку із наближенням знакової для всього українського народу події - чемпіонату Європи з футболу (ЄВРО-2012) - особливого значення набуває популяризація української культури серед гостей ЄВРО-2012. У зв'язку з цим Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України, проводить всеукраїнський конкурс «Смакуй, Країно!», що спрямований на підвищення популярності української національної кухні та впізнаваності продукції вітчизняного виробника.
Впродовж місяця українці з усіх регіонів та з-за кордону надіслали понад тисячу кулінарних рецептів. Комісія з істориків, етнографів та кухарів відібрала десять найбільш автентичних та популярних страв.
Одним із десяти фіналістів конкурсу "Смакуй, Країно!" обрано жителя Хмельницької області, смт. Летичева Білоконя Володимира.
Давайте жителі Шепетівки та Хмельницької області підтримаємо нашого конкурсанта, та віддамо свої голоси за рецепт під №3 “Холодець” на сайті конкурсу "Смакуй, Країно!" www.taste-ukraine.com., через соціальні мережі Facebook, Twitter, Вконтакте. Також голосуйте з мобільного телефона, відправивши смс-повідомлення з текстом 9154*3 на номер 2051. Вартість відправки повідомлення — 1 грн. З одного номера можна відправляти необмежену кількість раз. В умовах проведення Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!» («Taste Ukraine!»), що розміщенні на сайті www.taste-ukraine.com., зазначається, що 10 найактивніших учасників голосування отримають грошовий приз в розмірі 1000 грн. Одже є стимул стати найактивнішим вболівальником саме свого регіону.
Результати оголосять 15 травня, в Міжнародний день сім'ї. Страва переможця стане "Національною стравою України". Підтримаймо Хмельниччину на всеукраїнському конкурсі!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
05 квіт. 2012 22:46 #76433 від Filini
Відповідь від Filini у темі Re: Конкурс "Смакуй країно!!!"
А який приз у разі виграшу отримає Білоконь Володимир?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
0
репостів
0
репостів