BioShock Infinite
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Оце тільки недавно руки дійшли до цієї цацки. Хоча вийшла вона ше весною.
Не буду довго церемонитись, а відразу скажу шо ігруха мені кришу знесла.
Ні як в грі в ній немає нічого особливого, такий собі шутерок як і безліч інших, головне шо не напряжний і з приємною шутерною механікою. Але головне шо зриває дах то це сюжет.
Я мав необережність почати догравати другу половину о 22.00. Так от відірвався від плей стейшна я о 9 ранку, реально сюжет настільки заховлював шо просто не хотілось виключати гру. Саме головне, що він башку викручує на 360 градусів більше ніж фільми типу "Початок". Які ше фільми можуть посперечатись з цією грою мені важко сказати.
Коротше хто грав то ділився вашими враженнями. Хто ні то обов'язково пограйте.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
Сюжет на редкость хорош и сама атмосфера впечатляет!
Таких игр не много на сегодняшний день.
Из последних с таким же достойным сюжетом (но немного другим жанром) рекомендовал бы Last of us.
Жаль только это эксклюзив для консолей. А я не понимаю, как такие игры можно гонять на геймпаде. Больше на мандражирование похоже )))
Из PC'ных серию Dead Space также как хорошее longplay кино можно посмотреть. А лучше самому пройти. Желательно НЕ ночью ))))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
Ну, на вкус и цвет - фломастеры разныеDj Os пише: Та ну...дедспейс по сюжету мура.
Играть ее нужно на нормальной машине, а так как пока таковой нет - ютюб в помощь)А біошок інфініті треба грати самому, тоді набагато більше поринаєш в гру. Подившись летсплей по грі ти втратив 50% кайфу від цього шедевру.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
"Атлант расправил плечи" прочитай.Dj Os пише: Саме головне, що він башку викручує на 360 градусів більше ніж фільми типу "Початок".
"Початок" башку викручує!? Чим?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник