- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Чесно говоря такого даже и не слышал:hah: а ф РО ніхто негамає?шос обідно за народ наший
я парочку чилок скину на серви !!!!а хто реально грає Рагнарок ?!
[/b]
Жалко, РО не слішать самая рульная АНИМЕШКА вішло уже РО2 но ваще не то чо отелось увидеть, сам гамаю в РО ольше 3 лет, надоело мля ППЦ переанили многих персоф, но родной игрухе не измениш....могу дать сілку на сервак в каком я гамаю...(я сам прописан уже в логе єтого сервака) motronline.com/Чесно говоря такого даже и не слышал
[/b]
мій друг вже давно її грав...не знаю чи зараз грає. Бачив цю гру. Вроді прикольна. Сильно не вгравався(ше тоді не було нета взагалі і грав в дрга), но він там завісав...а ф РО ніхто негамає?шос обідно за народ наший я парочку чилок скину на серви !!!!а хто реально грає Рагнарок[/b]
Скажи пож, на каком серваке играл и какой біл ник у тя и тсвоего друга, мб наю таких, а про БК чесно скажу, оно вішло из моді уже щас єтих прототипоф БК валом!!! и самое обидное во всех бесплатніх он-лайн играх то, что они не бсплатніе!!!!полюбому что-то продают админі за реал(какой тогда им втік ставить кустарник какой не приносит доход) к факту скажу. 1 мой друг по аське САМ поставил сервак ВоВ-а всё сам сдела сайт базу слиент(обороботка) за 1 месяц прибіль 1.5к баксаф, за 2 перешагнуло за 4к за 3 вазе за 10к. ВОТ какой прибіль имеет он лайн игра.мій друг вже давно її грав...не знаю чи зараз грає. Бачив цю гру. Вроді прикольна. Сильно не вгравався(ше тоді не було нета взагалі і грав в дрга), но він там завісав...[/b]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua