Шепетівська районна стоматологічна поліклініка

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
04 лист. 2018 16:40 #118768 від
Доброго часу доби! Нещодавно відвідала структурний підрозділ шепетівська районна стоматологічна поліклініка за адресою ГНС 61. Відношення лікарки мене повергло в шок!!! Саме тому хочу, щоб про це дізналося якомога більше людей. Зайшовши до кабінету, мені сказали сідати у стоматологічне крісло і чекати лікаря. Яворська Антоніна Карловна, здається, так звали цю "спеціалістку". Жінка на вигляд 60 років, з нарощеними нігтями зайшла у кабінет і сіла заповняти мою картку. Після цього підійшла до раковини і сполоснула руки водою без мила і сіла на стільчик біля крісла, в якому я на неї чекала. Першим її запитанням було: "ну і шо случилось?".
Я відповіла: "хочу поставити пломбу".
Вона каже: "відкривай рота, будемо дивитись".
Я була здивована, що лікарка, не одягнувши рукавички і не вимивши руки з нарощеним манікюром з милом, буде лізти до мене в рот. На моє прохання одягнути рукавички, вона відповіла: "ти шо думаєш, шо на кожного пацієнта ми будемо вдівати нові рукавички?". Я була просто в шоці від такого питання. Людино, ти під час лікування зуба, маєш прямий доступ до крові людини і я не можу бути впевнена, що ти мене не заразиш гепатитом чи вілом. Потім я попросила її хоча б вимити руки з милом, тому що я годую грудьми дитину. Вона це зробила з кислим виразом обличчя зі словами: "яка капрізна дєвушка мені попалась". Але це ще нічого-далі було цікавіше. Останньою краплею були її слова: "рукавички ми вдіваємо, шоб від вас не заразитись, бо ви своїми ГНИЛИМИ зубами заражаєте нас і своїх дітей стафілококом". Це нормальні слова з вуст лікаря фахівця спеціаліста???? Після таких слів я просто сказала допобачення і вийшла з цієї установи. Висновки зробила наступні: краще заплатити більше у приватній клініці і бути спокійною за свою безпеку, ніж слухати ось таку гидоту і ще потім лікуватись від зараження.Сподіваюсь на публікацію даного тексту і вжиття відповідних заходів нашими місцевими органами влади.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
05 лист. 2018 09:16 #118770 від либерман
Не розумію чому люди досі ходять до тієї поліклініки? Вже давно про неї ходить не добра слава.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
05 лист. 2018 23:42 #118771 від myron
Цікава думка а що по вашому приватні кабінети не вихідці з поліклініки? І ще одне не навиджу ходить до приватних кабінетів через те, що тобі в сраку заглядують терпіть цього не можу!!!!!!!! Не всі мають змогу ходить до приватних кабінетів хоча хім реактиви пломб, що в часника, що в поліклініці однакові!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.100 секунд
0
репостів
0
репостів