Запуск котельні в дитсадку " Калинонька"
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Шановний Пан Михайло, батьки дуже Вас просять ,направте будь ласка кваліфікованого працівника для запуску даної котельні. Діти змушені займатися фізичними вправами ,щоб зігрітись. На вулиці 21 століття.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Мене просто дивують батьки які не взмозі самі особисто запити і влаштовують цирк тут.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Будеш свою дитину відправляти в холодний садок- іншу пісню заспіваєш. Цирк. Умнік мля. А садок, що за 7-ю школою так там котельня взагалі на стадії фундаменту, у всякому разі була 2-3 дні назад. Там також інспектор за завтра встигне? Цирк. Моя дитина в класі в куртці сидить, оце цирк!О В Островський пише: А батькам не пояснили, що котельню запускає на працівник з Шепетівки, а обласний інспектор? Завтра він приїде і запустить.
Мене просто дивують батьки які не взмозі самі особисто запити і влаштовують цирк тут.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А за свою дитину в куртці, то можу лише поспівчувати дитині, але не тобі і шепетівчанам взагалі, яких попереджали про такий розвиток подій, всім пофігу було.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
Чи то в керівника не вистачає словарного запасу ,щоб пояснити, чи то в міських керівників не вистачає ,щоб пояснити тому керівнику в чому справа.О В Островський пише: А батькам не пояснили, що котельню запускає на працівник з Шепетівки, а обласний інспектор? Завтра він приїде і запустить.
З приводу запитів - то в відповідях на них тільки відмазки типу нема грошей або типу Вам тут капремонт ніхто не буде робити і то все на словах при зустрічі ,бо деякі кіровніки не вважають навіть за потрібне давати на письмові запити або звернення письмово відповіді. От така справа. То про який цирк ви там говорите???
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник