Через кого загинула риба у водоймі біля цукрового?
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Anykey пише: Не знаю, що там писав ДЗД, але факт залишається фактом - став належить цукрокомбінату. Проте, це не надає йому право зливати туди всякі нечистоти і травити рибу.
Та ні, читай "День за днем" №39 від 27.09.17 - "...як стало відомо, ставок з 2012 року в оренді цукрокомбінату не знаходиться, а належить громаді" ( Наталія Гуринович - головний редактор тижневика)
- myron
- Платиновий учасник
- Anykey
- Платиновий учасник
- Anykey
- Платиновий учасник
Не видумуй, таке могло бути десь років 10-15 назад, тоді була рибальська спілка, і чужих вони не пускали.Сам особисто рік чи два тому сів ловить рибу громада орендарів зігнала, потім пішли на парушку і там те саме! Поки не зустрів знайомого серед тих людей, що присунули до тих пір не дозволили ловить рибку!
- myron
- Платиновий учасник
- Anykey
- Платиновий учасник
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
"...о времена, о нравы.." А вихід дуже простий - позичити військову форму, в кобуру засугути муляж пістоля, зробити звірячим обличчя і сказати, що ти громадський активіст! Можна ще щось приплести про корупцію і люстрацію! Як вітром здує,а можливо ще й риби дадуть і чарчину піднесуть. Звичайно жартую, шановний Вікторе! А взагалі - беззаконня! Забембали вже самопризначені громадські об"еднання і пихаті хазяї, активісти з кримінальними вчинками, фальшиві АТОшники, продажна тітушня Зараз пан Островський звинуватить мене,що я відійшла від теми, але як все пересікається в нашому житті - і самозгуртовані активісти -рибалки, і невідомий юридичний хазяїн ставка, і якісь туманні аренди і арендарі. І кожен має свій зиск. А вцілому втрачає громада міста і його мешканці.Так хто має навести порядок і врегулювати всі спірні питання?Віктор Мирончук --- пише: Ця морда тоді теж присунула!!!! Якщо я грошей не здавав 200грн то ловить мені не можна аргумент серйозний!!!! Піди сядь, полови, посперечайся з громадськими засідачами які проявили громадську позицію запустили малька шляхом збору між собою по 200 грн. Як не даси рублів то в вухо заробиш без проблем однозначно! Це на камеру всі такі добрі хоч в ГЕПУ цілуй!
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Хочеш половити рибки, купи абонамент на місяць і лови , але тільки на вудки. І тема була б закрита. І надходження до бюджету і не страх рибалок ловити чи ні.