Шепетівський басейн
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- Відвідувач
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Либерман пише: Щось відгуків немає. Мабуть ніхто медкомісію пройти не може
Сьогодні якраз пройшов, вразило що у нас лікарі до цього ставляться більш-менш відповідально.
В Рівному довідку в басейн я отримав відповівши "Ні" на питання: "Щось турбує?". У нас же прийшлось нормально так побігати по поверхах і лікарях.
Завтра надіюсь знайду час відвідати басейн, відгук напишу.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Дійсно, чомусь одразу непомітив цей недолік.Анонімність пише: Ходили з дітьми в басейн, чисто, акуратно, гарне ставлення персоналу. Хотілося б ще щоб в роздягальні поставили сушилки для волосся.
Шепетівчанин, чекаємо детальний звіт
- Повсталий з пекла
- Елітний учасник
- Дописи: 160
- Подяка отримана: 18
А сушки потрібні, закордоном в таких закладах при виході з роздягальні це обов язкове, ну і дзеркало авжеж).
Маю надію ,що кабінка для перевдягання присутня?))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
За малу чашу не скажу, але там відвідувачів було більше.
Персонал привітний, підказали куди йти і т.п., тренер знаходиться в приміщені і слідкує за безпекою.
Температура води комфортна, в душі тепла вода також присутня.
Покриття підлоги біля басейну не слизьке, все гарно продумали.
Ціна 60 грн, сеанс триває 1 годину 15 хвилин.
Але є невеличкі мінуси:
1. Бракує дзеркала в роздягалці, елементарно причесатися і привести себе в порядок без нього важкувато. Фен також був би не лишній.
2. Мене бентежить те що треба перезуватись на першому поверсі і йти в роздягалку вже у змінному взуті. Коли заходиш в басейн це ще куди не йшло, а коли виходиш не дуже зручно. Змінне взутя мокре, треба або брати з собою рушник і на першому поверсі витирати ноги, або взуватися з мокрими ногами. В зимову пору буде дуже не зручно.
Взагалі перезуватись не у роздягалці це якась дурня, та і людям чекаючим в холі не дуже приємно дивитися як якийсь чувак перезувається))
Загалом все на високому рівні, буду ходити і далі пару разів на тиждень. Людям з проблемами зі спиною або з сидячою роботою, як у мене, рекомендую.
Ех... відкрили б раніше, можливо я б не був такий жирний влітку))
Додаю розклад сеансів у великій чаші, розклад малої щось не подумав сфотографувати
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Але є невеличкі мінуси:
1. Бракує дзеркала в роздягалці, елементарно причесатися і привести себе в порядок без нього важкувато. Фен також був би не лишній.
2. Мене бентежить те що треба перезуватись на першому поверсі і йти в роздягалку вже у змінному взуті. Коли заходиш в басейн це ще куди не йшло, а коли виходиш не дуже зручно. Змінне взутя мокре, треба або брати з собою рушник і на першому поверсі витирати ноги, або взуватися з мокрими ногами. В зимову пору буде дуже не зручно.
Взагалі перезуватись не у роздягалці це якась дурня, та і людям чекаючим в холі не дуже приємно дивитися як якийсь чувак перезувається))
Пройшло два місяці повернемось до мінусів:
1. Дзеркало повісили, яке по місцю кріплення відразу тріснуло (чоловіча роздягалка). Фен є на вході, сушити волосся пропонують в холі на вході!!! в приміщення спортивної школи))
Напевно бояться що фени з роздягалки вкрадуть, Так от, є фени які кріпляться на стіну і які не вкрадуть. Найдешевший коштує в районі 300грн. На відкритті басейну були ж спонсори серед підприємців міста, можливо варто попросити на фен, якщо бюджету не вистачає?
Я можу сам проспонсорувати два фени, в чоловічу і жіночу дорослі роздягалки.
2. Дива не сталося, перевзуватись так і пропонують на першому поверсі, це повний треш. Йдеш в мокрих капцях на перший поверх, несеш з собою рушник щоб витерти ноги, в іншій руці несеш взуття. А тепер пофантазуйте як буде зручно взимку жінкам в колготках.
Постелити в роздягалках спеціальні коврики, які не будуть бруднитися від взуття. Типу таких:
Тим більше зі мною був чоловік який зайшов взутим у роздягалку і чхав на ваші рекомендації.
Можна ж зробити якось по людскі.
Жаль що адміністрація не прислухається і не змінює заклад на краще, в якому вигляді басейн прийняли в такому і підтримують, аби не хуже як то кажуть.