Чужі серед своїх або свої серед чужих

Більше
15 лют. 2017 09:31 #111314 від Старик Хотабыч
Централізоване тепло ну ніяк не може бути дешевше від автономного по одній простій причині- втрати в мережі, в автономки їх нема.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
15 лют. 2017 17:30 - 15 лют. 2017 17:30 #111322 від myron
Та я не про те! Паровий котел котельні який вигнано на потужність він не так працює як газовий котел в квартирі! І якщо обєднати спожитий газ багатоквартирним будинком обладнаним автономним опаленням наприклад за день! То цим газом в умовах котельні можна обігріти цілий мікрорайон централізовано! А транспортування тепла, диряві труби, борги людей за тепло це вже трошки інше. Якби послуги надавалися якісно і ціна не була висосана з пальця не думаю що хтось би переходив на автономне опалення!
Останнє редагування: 15 лют. 2017 17:30 ким myron.

Більше
15 лют. 2017 18:49 #111323 від Старик Хотабыч
Це де ви взяли таку інфу? Наскільки я розумію, щоб обігріти мою оселю, потрібно така-то кількість калорій, яку може виділити при горінні така-то кількість газу. При КПД мого котла більше 90% (95-96 точно не пам'ятаю) КПД котла, який має обігріти мене дешевше, має бути, враховуючи втрати в мережах( при любій теплоізоляції вони є, і не малі) куди більше 100%, набагато більше. Це реально?
Я вже мовчу про людей, які відчиняють кватирки бо їм жарко, забір води з тепломережі, але здається в неї щось вже додають, щоб не брали. Та й банальна економія тепла, власник автономки утепляється, а власник централізованого додає ребра в батареї. Централізоване тепло може бути дешевшим тільки за умови використання альтернативних видів палива, для автономки це нереально, але й думаю для наших шепетівських котелень до цього ще далеко.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
15 лют. 2017 20:16 #111325 від Dj Os
У нас в будинку рік текла труба теплопостачання, лише через рік заяв та письмових звернень у нас нарешті замінили ту трубу. Скільки гарячої води утекло важко і уявити.

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 лют. 2017 09:46 #111329 від myron
Так в тому і справа, що двалі тече трубаза всі непередбачені витрати тепломереж сплачуємо ми з вами! В підвалі тече труба тепломережа за те не відповідає тут жека хазяйство! А от теплоносій який тече знеї тепломережа постійно поновлює для нормального функціонування систем тепломережі! А от так як це приватна установа то витрати на тенічну сторону тобто (воду, матеріали, послуги) покладені на користувачів! Наприклад в столиці з систем теплопостачання теплоносій не зливають на відміну з нами! Повірте це не одна тона води! Кожен рік ця сума закладена в тепло!

• Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 лют. 2017 20:10 #111338 від Іван

О В Островський пише: У нас в будинку рік текла труба теплопостачання, лише через рік заяв та письмових звернень у нас нарешті замінили ту трубу. Скільки гарячої води утекло важко і уявити.

В нас в підізді в цьому році теж порвала батарею,один дзвінок в установу вистачило, щоб через годину з явилися працівники та на інший день замінили на іншу і нічого ніхто не писав.
В такому разі,якщо рік чекати,то краще вже в прокуратуру писати.

Більше
16 лют. 2017 21:43 #111341 від Старик Хотабыч
В тому то і справа, що в під'їзді, а не в підвалі.

Час відкриття сторінки: 0.066 секунд
0
репостів
0
репостів