- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- У місті Шепетівка відкривається крамниця електронних послуг «Твій час»
У місті Шепетівка відкривається крамниця електронних послуг «Твій час»
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- San-Sanich-odnoklassniki
- Молодший учасник
- Дописи: 20
- Подяка отримана: 2
Людино, ти нормальний? Причому тут взагалі абоненти фрінету?О В Островський пише: Я не брехав на відміну від вуйка та інгара, станом на сьогодні у winet більше абонентів pon ніж у фрінету. Спеціально перевірив цю інформацію. Якби я був не правий, то я би вибачився і відкрив тему. Так що для мене вони в тій самій когорті що і енікей. Та і ти бачу дуже туди просишся. Свої звинувачення не маєш чим підкріпити, тому і ліпиш сюди родинні зв'язки і розповідаєш казки про рейдерство.
Які казки? Які звинувачення? Яке рейдерство? Яка когорта?
Кум в тебе там працює? Працює, сам казав. Моє посилання на твій допис було саме для цього. Я ще щось стверджував? Де в мене хоч одне слово звинуваченнь? Навпаки, в першому ж свому дописі я попросив твого опонента заспокоїтись, бо дискусія переходила в офтоп. Він-то заспокоївся, зате до мене ти доколупався з всякою маячнею, хоч я взагалі спочатку до тебе не звертався.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
А твій маразм крепчає. Ти вже і когорту видумав, прям таки Дон Кіхот шепетівський )))вони в тій самій когорті що і енікей
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
О В Островський пише: А ну тепер зрозуміло звідки вітер дме Давайте продовжуйте, не стримуйтесь. Ви такі всі сміливі за ніками. Прийдіть особисто в крамницю і в очі скажіть для прикладу Тетяні Кіндюк, як її родича поперли з фірми і тепер вона в логові ворога лохотроном займається, ходів би я стати свідком подібної розмови
Люди, звідки стільки заздрощів і жовчі?
- Автор теми
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А ну вибач тоді, я думаю ти щодо іншого казав.Людино, ти нормальний? Причому тут взагалі абоненти фрінету?
Які казки? Які звинувачення? Яке рейдерство? Яка когорта?
Кум в тебе там працює? Працює, сам казав. Моє посилання на твій допис було саме для цього.
Не вигадав, ви самі її для себе обрали. Якщо я когось ловлю на брехні раз, більше сенсу зважати на його слова немає сенсу, бо кожне наступне слово може бути такою самою брехнею. Який сенс вести дискусію з такими людьми?А твій маразм крепчає. Ти вже і когорту видумав, прям таки Дон Кіхот шепетівський )))
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
В світі твоїх фантазій будь-яка точка зору, яка не співпадає з твоєю, вважається брехнею. На щастя, в реальному житті це не так.Не вигадав, ви самі її для себе обрали. Якщо я когось ловлю на брехні раз, більше сенсу зважати на його слова немає сенсу, бо кожне наступне слово може бути такою самою брехнею. Який сенс вести дискусію з такими людьми?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Відвідувач
Маю на увазі ваші "слова" що начебто співвласника Кіндюка Володимира ПОПЕРЛИ!!! То запитайте в свого "кума" (Володимира Колесника) як це було насправді, він вам розповість правду!!!!!!
А ви займаєтесь словоблудством (пліткарством). Модератор на таке права не має!!!!!!!!!!!!
- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- У місті Шепетівка відкривається крамниця електронних послуг «Твій час»