Хамське таксі 1500
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Відвідувач
- Відвідувач
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
Анонімність пише: Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!![/
Шановна Анонімність - клієнти завжди праві, а хто там себе з пасажирів веде у Вас ,то розбирайтеся в себе самі. Я замовляю в ВАс перевезення і плачу за них кошти і не хочу портити настрій собі з самого ранку із за таких як Ви.
Не вмієте працювати з людьми найдіть собі ,щось інше до душі, а то судячи з вашої відповіді ,в подальшому ще такі як я у Вас будуть. Всього найкращого, бажаю Вам позитивних змін в житті.
- LuK
- Адміністратор
Багато таксистів під час поїздки скаржились мені на непрофесійність (м'яко кажучи ) диспетчера. Дослівно не пишу... цензура )))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Іван пише:
З чого ви взяли що цей коментар написала служба таксі?Анонімність пише: Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!![/
Шановна Анонімність - клієнти завжди праві, а хто там себе з пасажирів веде у Вас ,то розбирайтеся в себе самі. Я замовляю в ВАс перевезення і плачу за них кошти і не хочу портити настрій собі з самого ранку із за таких як Ви.
Не вмієте працювати з людьми найдіть собі ,щось інше до душі, а то судячи з вашої відповіді ,в подальшому ще такі як я у Вас будуть. Всього найкращого, бажаю Вам позитивних змін в житті.
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
О В Островський пише:
Перепрошую.Іван пише:
З чого ви взяли що цей коментар написала служба таксі?Анонімність пише: Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!![/
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
Це те саме ,що прийти в магазин,а продавець говорячи по телефону скаже,що не зможе обслужити ,бо вона зайнята..
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник