Хамське таксі 1500

• Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 січ. 2017 12:37 #110443 від Іван
Хамське таксі 1500 був створений Іван
Подзвонив сьогодні в цю хвальону розрекламовану службу ,хотів замовити таксі за 20 хвилин, диспетчер віповіла ,що не приймає попередніх замовлень,запитав чи передзвонити пізніше, почув відповідь хамським тоном чи я не знаю ,що таке попереднє замовлення і т.д. Побажав ій всього найкращого. Колгосп та й годі:silly:
Тема заблокована.
  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 січ. 2017 13:05 #110444 від
Відповідь від у темі Хамське таксі 1500
Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!!
Тема заблокована.
  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 січ. 2017 13:32 #110445 від
Відповідь від у темі Хамське таксі 1500
Адміністрація Таксі 1500 просить вибачення за некоректне спілкування диспетчера з клієнтом.Ваше зауваження прийнято до уваги та вжиті певні міри.
Тема заблокована.
  • Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 січ. 2017 16:12 #110446 від Іван
Відповідь від Іван у темі Хамське таксі 1500

Анонімність пише: Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!![/
Шановна Анонімність - клієнти завжди праві, а хто там себе з пасажирів веде у Вас ,то розбирайтеся в себе самі. Я замовляю в ВАс перевезення і плачу за них кошти і не хочу портити настрій собі з самого ранку із за таких як Ви.
Не вмієте працювати з людьми найдіть собі ,щось інше до душі, а то судячи з вашої відповіді ,в подальшому ще такі як я у Вас будуть. Всього найкращого, бажаю Вам позитивних змін в житті.

Тема заблокована.
  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
08 січ. 2017 16:26 #110447 від LuK
Відповідь від LuK у темі Хамське таксі 1500
Проблема з диспетчерами є у всіх службах. Особисто я конфлікту не мала , бо не конфліктна від природи))) службами таксі користуюсь різними . І у всіх перевізників під час поїздки була свідком конфліктів між водіями і диспетчерами.
Багато таксистів під час поїздки скаржились мені на непрофесійність (м'яко кажучи ) диспетчера. Дослівно не пишу... цензура )))
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 січ. 2017 17:07 #110448 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Хамське таксі 1500

Іван пише:

Анонімність пише: Ви ще не чули як по хамськи ведуть себе пасажири та клієнти!!![/
Шановна Анонімність - клієнти завжди праві, а хто там себе з пасажирів веде у Вас ,то розбирайтеся в себе самі. Я замовляю в ВАс перевезення і плачу за них кошти і не хочу портити настрій собі з самого ранку із за таких як Ви.
Не вмієте працювати з людьми найдіть собі ,щось інше до душі, а то судячи з вашої відповіді ,в подальшому ще такі як я у Вас будуть. Всього найкращого, бажаю Вам позитивних змін в житті.

З чого ви взяли що цей коментар написала служба таксі?

Тема заблокована.
  • Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 січ. 2017 17:29 #110449 від Іван

О В Островський пише:

Іван пише:

З чого ви взяли що цей коментар написала служба таксі?

Перепрошую.

Тема заблокована.
  • Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 січ. 2017 17:34 #110450 від Іван
ВІд служби таксі тут ніхто й не напише.
Це те саме ,що прийти в магазин,а продавець говорячи по телефону скаже,що не зможе обслужити ,бо вона зайнята..
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 січ. 2017 17:48 #110451 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Хамське таксі 1500
Вам вже написали "Адміністрація Таксі 1500 просить вибачення за некоректне спілкування диспетчера з клієнтом.Ваше зауваження прийнято до уваги та вжиті певні міри."
Тема заблокована.
  • Іван
  • Іван аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 січ. 2017 19:41 #110453 від Іван
Дякую,що мені написали.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0