Ходіння по муках.
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 47
- Подяка отримана: 0
08 груд. 2016 00:04 #109890
від arfe6
Ходіння по муках. був створений arfe6
Два дні тому,вирішила перевірити свою хату на радіоактивне а також електромагнітне забруднення. Це було цікаво від початку! Спочатку я побачила переляк в очах співробітників СЕС. Потім стали мені полоскати мізки усіляким маразмом типу: то потрібно буде зробити через декілька днів,погана дорога,апаратура зіпсується,бачила я ту апаратуру. Немає чому там псуватися на тій погані дорозі! Та апаратура не зіпсується навіть на авторалі в Сахарі.
Тепер моя хата захаращана електромагнітними промінями,я її чищу! Повідкривала все ,що можливо! Дуже холодно. То хоча б є чим дихати та легше на вуха. Палю на вулицю! Сусід з 1 номера(Митроп. Шептицького ),мій 3.,вирішив з мене робити дурня! Це той,що думає,що нічні штори вилика помєха для електромагнітних хвиль.
Якесь замкнуте коло ,кругова порука чиновників! Та чиновники,хоча б не такі дубові,як їхні приспішники! Приспішники , правда,страшні! Це ,дуже,беспардонні люди! Вони не мають ні честі ,ні совісті! На жаль,саме такі люди вибираються на верх та правлять цією нещастною країною!
Я заплатила за обслідування хати на електромагнітне забруднення та радіаційне! Не дивлячись на те,що я всю нічь вивютрювала хату, в деяких кімнатах радіаційний фон був дуже високим-21! Мені сказали,що норма 30!!! В Європі 9-11!!! У нас 14, наскільки знаю я! Чи нас перевили,вже,в розряд якихось монстрів???
Електромагнітне забруднення в мої хаті " не перевищує гранично допустиму норму" . Це висновок СЕС!!! Це ,навіть,не смішно,це печально! Я буду змушана терпіти холод в хаті цілу зиму,бо то є єдиний засіб виживання!!! Мене опромініють,навіть в ці хвилини,я то бачу,дякуючи безмозглості тих,хто це робить та змушана відкривати все ,що можливо,щоби трохи обчистити простір в хаті. Мити ,все,що можливо,прати,все,що можливо! Чистити,все,що можливо! Щоби зробити знаходження в своїй домівці терпимим! По -Вашому ,панове 0.5, це нормально??? Звісно,я буду робити дослідження з іншими спеціалістами! Я чула на свої вуха,як дзовинили в СЕС та вимагали саме таких висновків. Я одразу зрозуміла,що прості людині тут нічого доброго не світить.
САМЕ ТОМУ, МЕНЕ ОПРОМІНЮТЬ В ЦІ ХВИЛИНИ,ЗОВСІМ БЕЗНАКАЗАННО!!!! ПОЛІЦІЯ У НАС ПРИВАТНА! ВОНА ТРУБКУ НЕ БЕРЕ,ЯК ДЗВОНИТЬ ХТОСЬ НЕПОТРІБНИЙ. ТА НАВІТЬ,ЯК І ВІЗЬМЕ,ТО СПОЧАТКУ ПОВІДОМИТЬ СВОГО БОСА!
Тепер моя хата захаращана електромагнітними промінями,я її чищу! Повідкривала все ,що можливо! Дуже холодно. То хоча б є чим дихати та легше на вуха. Палю на вулицю! Сусід з 1 номера(Митроп. Шептицького ),мій 3.,вирішив з мене робити дурня! Це той,що думає,що нічні штори вилика помєха для електромагнітних хвиль.
Якесь замкнуте коло ,кругова порука чиновників! Та чиновники,хоча б не такі дубові,як їхні приспішники! Приспішники , правда,страшні! Це ,дуже,беспардонні люди! Вони не мають ні честі ,ні совісті! На жаль,саме такі люди вибираються на верх та правлять цією нещастною країною!
Я заплатила за обслідування хати на електромагнітне забруднення та радіаційне! Не дивлячись на те,що я всю нічь вивютрювала хату, в деяких кімнатах радіаційний фон був дуже високим-21! Мені сказали,що норма 30!!! В Європі 9-11!!! У нас 14, наскільки знаю я! Чи нас перевили,вже,в розряд якихось монстрів???
Електромагнітне забруднення в мої хаті " не перевищує гранично допустиму норму" . Це висновок СЕС!!! Це ,навіть,не смішно,це печально! Я буду змушана терпіти холод в хаті цілу зиму,бо то є єдиний засіб виживання!!! Мене опромініють,навіть в ці хвилини,я то бачу,дякуючи безмозглості тих,хто це робить та змушана відкривати все ,що можливо,щоби трохи обчистити простір в хаті. Мити ,все,що можливо,прати,все,що можливо! Чистити,все,що можливо! Щоби зробити знаходження в своїй домівці терпимим! По -Вашому ,панове 0.5, це нормально??? Звісно,я буду робити дослідження з іншими спеціалістами! Я чула на свої вуха,як дзовинили в СЕС та вимагали саме таких висновків. Я одразу зрозуміла,що прості людині тут нічого доброго не світить.
САМЕ ТОМУ, МЕНЕ ОПРОМІНЮТЬ В ЦІ ХВИЛИНИ,ЗОВСІМ БЕЗНАКАЗАННО!!!! ПОЛІЦІЯ У НАС ПРИВАТНА! ВОНА ТРУБКУ НЕ БЕРЕ,ЯК ДЗВОНИТЬ ХТОСЬ НЕПОТРІБНИЙ. ТА НАВІТЬ,ЯК І ВІЗЬМЕ,ТО СПОЧАТКУ ПОВІДОМИТЬ СВОГО БОСА!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
08 груд. 2016 00:26 #109893
від T-S
Відповідь від T-S у темі Ходіння по муках.
21 це не дуже високий.в деяких кімнатах радіаційний фон був дуже високим-21
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
08 груд. 2016 02:53 #109895
від pan_volodymyr
Відповідь від pan_volodymyr у темі Ходіння по муках.
В мене старий наручний годинник з циферблатом, що світиться в темряві, 1943 року випуску дає 35.
До речі, досі справно ходять.
До речі, досі справно ходять.
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
08 груд. 2016 05:04 #109896
від arfe6
Відповідь від arfe6 у темі Ходіння по муках.
Вірю! Дай Вам Боже здоров"я! Але СЕС виждала сутки від моменту заказу та оплати. Ждала,коли я вичищу хату! Звістно,я чистила,що було робити,як жити!
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
08 груд. 2016 05:06 - 08 груд. 2016 05:24 #109897
від arfe6
Вимірювання радіаційного фону та елетромагнітного поля хати було через сутки після заказу! Вони чекали,коли я вичищу хату! Я мушу чистити,бо живу не сама! В мене хвора мама.
Останнє редагування: 08 груд. 2016 05:24 ким arfe6.
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
08 груд. 2016 05:17 - 08 груд. 2016 05:25 #109898
від arfe6
Тепер 5 година ранку! Вже година,як ми не спимо! Я чищу хату! Вуха ріжуть так,що болить горло! Висновки СЕС - стали заохоченням до вбивства . Нас опромінюють ще з більшим ентузиазмом! Дякуємо СЕС! Хай ця погань нас вбиває,потім буде вбита сама! Моя родина буде жертвою! Земля стане чистіша . Погані буде меньше! Бо вона не розуміє,що вона нікому не потрібна! Потрібна їхня земля під шиномонтаж для для фур! Шиномонтажник(Митроп. Шептицького 3а) стоїть на дорозі,вже,навіть,вивіска є! Одна фура ,вже з"їхала в болоті,місяць тому в город до сусіда з першого номера!
Останнє редагування: 08 груд. 2016 05:25 ким arfe6.
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
08 груд. 2016 17:12 - 08 груд. 2016 19:22 #109900
від zlyj vuyko
Відповідь від zlyj vuyko у темі Ходіння по муках.
По моему, уже давно пора открыть на форуме раздел "ЕБАНУТЫМ НЕТ ПОКОЯ" и данный персонаж его заполнит быстро.
Островский, а по какому принципу на фб выводится с форума инфа? у меня уже несколько дней разные темы от данного персонажа, надо видимо отписываться
Островский, а по какому принципу на фб выводится с форума инфа? у меня уже несколько дней разные темы от данного персонажа, надо видимо отписываться
Останнє редагування: 08 груд. 2016 19:22 ким zlyj vuyko.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
08 груд. 2016 19:19 #109901
від myron
Відповідь від myron у темі Ходіння по муках.
Ну все перевірили і облом - і так понятно коли перевіряли установку вимкнули! ТА КОМУ ВИ З ВАШОЮ РОДИНОЮ ПОТРІБНІ! НЕМА ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ? ПИШІТЬ НА САЙТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ! ЕКСТРАСЕНСАМ НА СТБ! і ВСІ ВАС РАХУВАТИМУТЬ ХВОРОЮ ЛЮДИНОЮ! ТОМУ ЩО В ГЕНЕРУВАННІ ТА ПОШИРЕННІ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ХВИЛЬ ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕСЬ ЗОВСІМ!! Ймовірною причиною ваших мук став сарай в якому були чи качки чи гуси, а зараз там шиномонтаж, але українська натура перемагає всрамся но не дамся! А власник шиномонтажа швидше всього має всі документи от і розпочинається видумані мега установки по винищенню однієї родини! Іншим сусідам шиномонтаж не заважає всіх все влаштовує! Шановна Тетяна Анатолівна всі спорні питання стосовно землі шиномонтажа вирішуються в судовому порядку!
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
08 груд. 2016 20:45 #109902
від pan_volodymyr
Відповідь від pan_volodymyr у темі Ходіння по муках.
Даю 100 відсотків, що вона перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.
І дуже може бути, що на неї оформлена недієздатність.
Тоді жоден суд не буде з нею взаємодіяти.
І дуже може бути, що на неї оформлена недієздатність.
Тоді жоден суд не буде з нею взаємодіяти.
- Dred
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
08 груд. 2016 21:38 #109903
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі Ходіння по муках.
може просто пора цей брєд видаляти?
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Ці користувачі подякували: LuK
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд